fbpx

Smartwatch sport sau elegant? Huawei Watch GT 2

Smartwatch sport sau elegant? Huawei Watch GT 2

13 aug. 2020 SmartWatch

HUAWEI a lansat de puțin timp pe piața din România noul smartwatch Huawei Watch GT 2 (42 mm), varianta feminină din serie, potrivită persoanelor cu un stil de viață activ, care își doresc să țină evidența stării lor fizice și a sănătății în orice moment.

Eu am testat modelul Huawei Watch GT 2e – varianta sport. Dar acel model este greu de purtat de către fete, mai ales la ținute de zi cu zi sau elegante/office.

Smartwatch-ul nu este un device destinat doar persoanelor foarte active care fac mult sport. Orice smartwatch, pe lângă funcțiile de monitarea a pulsului, a numărului de pași și altele de acest tip, afisează și notificările de pe telefon, opțiune utilă în orice moment al zilei.

Eu una prefer un model elegant, care se potrivește la orice ținută, chiar și la una sport, în locul unui smartwatch foarte sport care se poate purta doar la o ținută sport.

Huawei Watch GT 2 (42 mm) este disponibil la partenerii autorizați ai HUAWEI, prețul recomandat fiind de 999 lei.

Modelul testat de mine este de 42mm (există și de 46mm) în culoarea Champagne Gold, dar mai sunt disponibile încă alte 4 culori super elegante. L-am luat la o ieșire la picnic, în deplină siguranță.

Noul smartwatch emană eleganță și simplitate prin păstrarea afișajului din sticlă 3D integrat al predecesorului său, aducând un ecran mare cu o experiență tactilă fără margini. Acesta dispune de un display tactil AMOLED de 1,2 inci, care suportă o rezoluție înaltă de 390×390 Retina-grade, astfel că este capabil să ofere conținut clar și detaliat.

În ceea ce privește fețele ceasului, noul smartwatch oferă posibilități nelimitate. Tema default, cu ora super frumos afișată, este preferata mea.

Întreaga serie Huawei Watch GT, inclusiv varianta feminină a ceasului, suportă 15 moduri de antrenament profesional, incluzând opt activități în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, alergare de fond, ciclism, înot în ape deschise și triatlon) și șapte activități de interior (mers, alergare, ciclism, înot, antrenament liber, bicicletă eliptică și vâslit). Smartwatch-ul oferă o monitorizare completă, care poate urmări 190 de tipuri de date pentru beneficii maxime în timpul antrenamentului.

Pe lângă modurile profesionale, există și 85 de moduri de antrenament personalizate care acoperă diferite tipuri de exerciții. Pentru începători și exerciții cu intensitate redusă, modurile de antrenament potrivite sunt yoga, pilates și aerobic. Pentru persoanele care iubesc dansul, smartwatch-ul acoperă cu succes și dansul oriental, latino sau balet.

Că tot vorbim de o variantă feminină, trebuie să vă spun că Huawei Watch GT 2 (42mm) implementează și o nouă funcție de gestionare a menstruației. Utilizatoarele pot obține memento-uri menstruale și de fertilitate prin intermediul smartwatch-ului, introducând informații precum perioada menstruală și durata acesteia. De asemenea, prin intermediul aplicației Huawei Health, pot fi obținute diverse previziuni legate de menstruație.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.