fbpx

Smartwater

Smartwater

31 mart. 2019 Altele

 

După patru zile în care am văzut cele mai noi deviceuri și gadgeturi lansate la cel mai mare târg de tehnologie din EuropaMobile World Congress – Barcelona, am ales tehnologia mea preferată – cea inspirată din secretul norilor.

De curând, am descoperit o inovație în materie de… apă. smartwater prezintă o nouă tehnologie inspirată de nori, mai bine zis de circuitul apei în natură.

În mod natural, apa se evaporă, apoi se condensează și se transformă în nori. Urmând ploaia. Exact așa se obține și smartwater.

De ce e smart? Pentru că e creată diferit, smart.

Apa minerală naturală trece prin cinci etape înainte să devină smartwater: filtrare, evaporare, condensare, adăugare de săruri minerale benefice ție si apoi iar filtrare. Aceste etape unice oferă apei smartwater un gust aparte.

smartwater îți oferă o hidratare smart. Nu doar deviceurile noastre ar trebui să fie smart, ci și lucrurile pe care le consumăm, care ne influențează organismul.

Am testat smartwater în drumul meu spre Mobile World Congress, prin Budapesta, Frankfurt, Paris, și la MWC Barcelona. Am fost plăcut surprinsă de gustul special, foarte curat.

Îmi place să cred că smartwater a contribuit mult la starea mea plină de energie și după 3 zile pe drum cu trenul și încă patru zile de vizitat MWC.

smartwater este un alt produs smart pe care eu îl recomand iubitorilor de tehnologie.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.