fbpx

Soluția Kaspersky cu factor de protecție digitală + Concurs

Soluția Kaspersky cu factor de protecție digitală + Concurs

29 iun. 2017 Concursuri

Ciudat titlu, nu? Așa m-am gândit și eu când am văzut ambalajul de la soluția care ar trebui să nu-mi lipsească vara asta din… calculator.

În câteva minute postez un nou concurs pe blog. Acesta este premiul :)) Ghiciți ce e? #kasperskydigitalscreen

A post shared by Victoria (@vickytoriawow) on

Hai să vă explic ca să nu vă amețesc prea rău, Kaspersky are acum o campanie de promovare axată pe cuvântul „protecție”. Și cum vara te gândești imediat la protecție solară, cei de la Kaspersky au profitat de jocul de cuvinte și mi-au trimis o soluție de protecție digitală înaltă cu factor de protecție digitală de 99% 😀 Acum și documentele și amintirile mele în format digital or să fie în siguranță.

Cum eu deja am device-urile bine protejate, vă ofer vouă cadoul primit – o licență Kaspersky Internet Security – Multi-device European Edition valabilă 1 an pe un dispozitiv.

Trebuie doar să-mi spuneți Ce faceți voi ca să vă protejați datele?

Eu vă recomand să faceți backup periodic, să vă actualizați programele și aplicațiile și să aveți grijă la ce WiFi-uri publice vă conectați.

Concursul se desfășoară doar pe blog. Câștigătorul o să fie anunțat luni, 3 iulie, în cadrul ediției live Gadget Week de pe pagina mea de Facebook.

Baftă!

Comentarii

 1. Buna! Ca sa mi protejez datele folosesc antivirus licentiat, program anti-malware, back-up pe google drive urcat.

 2. Schimb parola periodic, folosesc un antivirus, dau verificare la aplicații zilnic sa nu fie afectate, șterg cookie des.

 3. Folosesc un antivirus si un antimalware dar am grija sa nu intru nici pe site-uri dudioase.

 4. Backup, un antivirus gratuit…Bine, nu își face treaba ca și unul cu licență însă „se mai uita ” din când în când prin fișiere și își expune curiozitatea…

 5. Bună !
  Eu îmi protejez datele cu antivirusul din windows 10 și anume Windows Defender pentru ca nu am făcut loc în prioritățile mele sa cumpar un antivirus.

 6. Utilizez antivirus, reteaua proprie de wifi sau date mobile, nu folosesc memorii externe inafara de cele proprii, fac back-up periodic.

 7. Antivirus, strictul necesar in materie de aplicati, download sau vizitarea site urilor nesigure, chestiile importante pe memory stick….

 8. Salut. Eu încerc să fac back-up cât mai des, nu uploadez in cloud, căci mi se pare cam periculos să fii furat prin acel mod, încerc să văd cu atenție ce accese cer aplicațiile la instalare, și să mă asigur că nu mai are cineva acces la conturile mele, sau datele personale, schimbând parolele minim odată pe lună.

 9. Fac backup periodic atat pe hard disk extern cat si in cloud, actualizez sistemul de operare imediat dupa publicarea fix-urilor si folosesc concomitent antivirusi de la companii concurente.

 10. Folosesc un antivirus si am grija pe ce site-uri intru si la ce wifi-uri ma conectez!

 11. Fac back up pe un hard extern…m-am aprovizionat recent cu unul nou…si incerc sa ma protejez cu un antivirus …din cele mai bune…insa nu am licenta.folosesc variante free momentan!

 12. Pentru a imi proteja datele folosesc antivirus si pun parole la documentele importante.

 13. Schimb parola periodic , am grija sa nu intru pe site-uri necunoscute , folsesc antivirus, fac back-up periodic :))

 14. In primul rand am grija pe unde intru sau pe ce dau click. Cred ca asta este cel mai important. Apoi folosesc un antivirus actualizat la zi si folosesc parole cat mai complicate si schimbate regulat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.