fbpx

Sony a anunțat lansarea PlayStation VR în luna octombrie

Sony a anunțat lansarea PlayStation VR în luna octombrie

16 iun. 2016 Gaming, Jocuri, VR

Mai toate companiile mari ce produc și sisteme de gaming s-au orientat spre tehnologia VR, tehnologie ce este într-o continuă expansiune și la mare căutare.

La conferința de presă anuală din cadrul E3, Sony Interactive Entertainment America LLC (SIEA) a prezentat în premieră o suită de titluri noi pentru PlayStation 4, precum „Days Gone” (SIE Bend Studio), „Spider-Man” (Insomniac Games), „LEGO Star Wars: The Force Awakens” (TT Games and Warner Bros Interactive Entertainment), „God of War” (SIE Santa Monica Studio), „DEATH STRANDING” (Kojima Productions), „FINAL FANTASY XV” (Square Enix), „RESIDENT EVIL 7 Biohazard” (Capcom Co.) și multe altele.

Days Gone 2

De asemenea, SIEA a anunțat lansarea în luna octombrie a PlayStation VR (PS VR), un sistem de realitate virtuală care va duce experiența PS4 la un alt nivel. În acest context, SIEA a prezentat o serie de titluri unice pentru PS VR, inclusiv „Farpoint” (Impulse Gear), „Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission” (Electronic Arts) și „Batman: Arkham VR” (RockSteady și Warner Bros Interactive Entertainment).

PlayStation 4

Farpoint VR 2

PS4 continuă să rămână cea mai rapid vândută consolă din istoria PlayStation, cu mai mult de 40 de milioane de unități vândute în întreaga lume, iar noile jocuri prezentate la Shrine Auditorium în Los Angeles fac parte din planul de extindere a librăriei PS4. SIE Worldwide Studios (SIE WWS) a prezentat trei noi jocuri în timpul conferinței – „God of War”, „Spider-Man” și „Days Gone”. Dezvoltat de Santa Monica Studio, „God of War” a deschis show-ul cu o nouă experiență de gameplay care continuă cu următorul capitol din aventura personajului legendar Kratos.

„Spider-Man” pentru PS4 a introdus jucătorii pentru prima dată într-o nouă poveste autentică Spider-Man și într-un univers dezvoltat printr-o colaborare strânsă între Insomniac Games, Marvel și San Mateo Studio. În plus, „Days Gone” marchează mult-așteptata reîntoarcere a Bend Studio, care a debutat cu un trailer unde dezvăluie o poveste despre pierdere și regret în deșertul din Pacific Northwest și a încheiat conferința de presă cu o demonstrație live a gameplay-ului open-world.

Horizon Zero Dawn 1

Alte titluri prezentate de SIE WWS au inclus titluri precum „Horizon Zero Dawn”, „Detroit: Become Human” și „The Last Guardian” care va fi lansat pe 25 octombrie 2016. Hideo Kojima, partener al SIE, a anunțat noul său titlu „DEATH STRANDING” care va fi scris, regizat și dezvoltat de el însuși, și în care actorul Norman Reedus va fi protagonist.

De asemenea, la conferința de presă SIEA a anunțat colaborarea cu Activision pentru a readuce în atenția fanilor unul dintre cele mai îndrăgite personaje PlayStation, Crash Bandicoot.  Acesta va fi lansat la începutul lunii octombrie, iar Crash va apărea în „Skylanders Imaginators”, cel mai nou joc de la una dintre cele mai iubite francize. În plus, în 2017, fanii se pot juca Crash 1, Crash 2 și Crash Wraped, remasterizate complet pentru PS4 de Activision și Vicarious Visions. De asemenea, SIE va continua parteneriatul cu Activision pentru Call of Duty: Infinite Warfare, demonstrând încă odată că PlayStation este casa unora dintre cele mai populare francize din lume. Gamerii de PlayStation 4 vor fi primii care vor putea experimenta noile serii de hărți din Infinite Warfare, iar cei care au făcut precomandă vor putea să joace primii campania „Call of Duty: Modern Warfare”, varianta remasterizată, cu 30 de zile înainte de lansarea de pe 4 noiembrie.

The Last Guardian 1

În cadrul conferinței au fost prezentate de asemenea, „LEGO Star Wars: The Force Awakens”, „RESIDENT EVIL 7 Biohazar” și „FINAL FANTASY XV”. Posesorii de PS4 vor fi primii care vor putea juca demo-ul „LEGO Star Wars: The Force Awakens” și demo-ul „RESIDENT EVIL 7 Biohazard”, care sunt disponibile în exclusivitate pentru membrii PlayStation Plus. De asemenea, „RESIDENT EVIL 7 Biohazard”  va fi compatibil PS VR.Spider-Man 1

PlayStation VR

În timpul conferinței, SIEA a anunțat lansarea în luna octombrie a PlayStation VR și a prezentat noi experiențe VR, inclusiv „Farpoint”, „Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission” și „Batman: Arkham VR”.

Gravity Rush 1

„Batman: Arkham VR” este prima experiență de realitate virtuală care permite fanilor să vadă Gotham City prin ochii celui mai mare detectiv din lume într-un nou mister.

„Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission” îi pune pe jucători să piloteze o navă X-wing în cele mai îndepărtate colțuri ale universului. Această nouă misiune va fi disponibilă exclusiv pe PS VR gratis pentru cei care au deja jocul Star Wars Battlefront.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.