fbpx

Sony a lansat în România căștile fashion h.ear și Walkman-urile A20

Sony a lansat în România căștile fashion h.ear și Walkman-urile A20

16 dec. 2015 Casti

Cred că ați observat deja că îmi plac tare mult căștile audio, asta pentru că ascult mai mereu muzică, mai ales când sunt pe drum. Așadar, vreau de la căștile audio pe care le folosesc nu doar o calitate superioară a sunetului, dar și un design foarte reușit. Cui nu îi place să fie admirat sau invidiat pentru super device-urile pe care le are și le afișează?

Sony a lansat ieri în România noua gamă audio Hi-Res care include căştile h.ear on şi Walkman-urile A20, disponibile într-o gamă variată de culori, care pot fi asortate foarte ușor oricărui stil vestimentar.

h.ear_on_L_InSituation

Căștile îți permit să asculți muzica preferată la o calitate superioară datorită standardului Hi-Res Audio care redă melodiile în format digital mai fidel ca niciodată, aducând artiştii mai aproape de fani.

Sony și-a diversificat gama de produse compatibile cu formatul Hi-Res cu ajutorul tehnologiilor audio de ultimă generație și prin colaborări cu artiști din întreaga lume care contribuie la popularizarea formatului Hi-Res. În România, Sony colaborează în acest sens cu formația Byron (prezentă la eveniment), care a înregistrat ”Eternal Return”, primul album al unei trupe românești în format Hi-Res în celebrul studio Windmill Lane Recording Studios din Dublin.

Compatibilitatea Hi-Res Audio şi acurateţea bass-ului sunt completate de difuzorul HD de 40mm care reproduce sunete de până la 60kHz, în timp ce bobinele uşoare din fir de aluminiu placat cu cupru redau fidel tonurile înalte. Pentru a oferi cea mai bună experienţă audio şi un sunet clar, diafragmele au fost acoperite cu titan, reducând astfel la minim vibraţiile nedorite. Mecanismul de pliere şi cablul detaşabil de strângere permit împachetarea în siguranţă a căştilor în săculeţul inclus în pachet.

IMG_4578

În același timp, căștile au fost create pentru a fi purtate drept accesorii de modă. Utilizatorii pot alege din cinci nuanțe de culori: negru, roșu-cinabru, albastru-viridin, roz-Bordeaux și galben-lime.

Căștile cu bandă Sony “h.ear on” pun în valoare stilul urban. Conceptul estetic al designerilor Sony a fost “O Singură Formă – O Singură Culoare”. Fiecare componentă a căștilor a fost fabricată în mod special, astfel încât produsul final să fie un ansamblu armonios, fără îmbinări vizibile.

Seria h.ear on este completată de căștile intra auriculare „h.ear in NC”, de asemenea, colorate în aceleași cinci nuanțe de culoare. Pentru o imersiune muzicală completă şi o experiență audio perfectă chiar și în cele mai zgomotoase locuri, Sony a echipat căștile intra auriculare cu dublu senzor activ de detectare a zgomotului și cu tehnologii AI automate de anulare a zgomotului care filtrează sunetele nedorite timp de până la 16 ore. Astfel “h.ear in NC” sunt primele câști intra auriculare compatibile Hi-Res Audio cu tehnologie digitală de filtrare a zgomotului.

IMG_4606

Walkman-ul NW-A25HN/NW-A27HN

Noul Walkman NW-A25HN/NW-A27HN menţine standardul ridicat impus anterior de Walkman-ul NWZ-A15 și oferă în continuare toate caracteristicile tradiţionale ale unui gadget Hi-Res Audio venind cu îmbunătățiri importante. Căştile dedicate, compatibile Hi-Res Audio, cu tehnologie de anulare a zgomotului, special create pentru Walkman-ul Hi-Res, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzica lor preferată indiferent de zgomotele exterioare.IMG_4583

Îmbunătățirile amplificatorului digital Sony S-Master HX™ fac ca muzica să sune mai clar și în același timp mai dinamic. Totodată, tehnologia DSEE HX™ îmbunătățește calitatea fișierelor comprimate precum MP3, aducându-le aproape de calitatea Hi-Res Audio.

Walkman-ul NW-A20 e disponibil în aceleași cinci culori vibrante. Folosind căștile Sony “h.ear on” împreună cu noul Walkman, utilizatorul are parte de o experiență audio superioară produselor obișnuite de pe piață. Instrumentele și vocea, chiar și respirația dintre versuri vor fi foarte clar evidențiate datorită tehnologiei Hi-Resolution Audio. Melodiile favorite vor putea fi ascultate exact așa cum a intenționat artistul atunci când le-a înregistrat în studio.

IMG_4595

Așa că vă recomand să le cumpărați ca un set. Un walkman slab va strica calitatea sunetului care se poate auzii în căști.

Ambele produse sunt deja disponibile pe piață. Căștile costă aproape 700lei, iar Walkman-ul costă aproape 1.800lei.

Conținutul Hi-Res Audio poate fi redat și de pe smartphone-urile Sony Xperia, dar și de pe alte smartphone-uri compatibile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.