fbpx

Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR este disponibil în România

Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR este disponibil în România

13 mai 2017 Televizoare

Gama de televizoare Sony BRAVIA A1 OLED oferă o calitate superioară a imaginii datorită tehnologiei OLED și a unei combinații îmbunătățite de tehnologii Sony care include procesorul 4K HDR X1 Extreme și primul sistem audio Acoustic Surface din lume, dar și designul inovator.

KD-65A1_bty04_Side01

Valorificând avantajul oferit de structura OLED cu iluminare din spate, Sony a dezvoltat noua tehnologie audio Acoustic Surface, care permite redarea sunetului direct din ecran. Datorită design-ului original, întregul ecran rezonează și redă un sunet vibrant, permițând o uniformizare perfectă a imaginii și sunetului, pe care televizoarele convenționale nu o pot livra. Spre deosebire de televizoarele convenționale LED, în care sunetul este redat din partea inferioară sau laterală, A1 permite fuziunea imaginilor și sunetului, cu voci care par să vină direct de la personajele care vorbesc și explozii care vin direct de pe ecran. În plus, tehnologia Acoustic Surface produce sincronizarea amplă a sunetului și imaginii, chiar și în zonele laterale. Pe lângă un câmp vizual OLED extrem de larg, seria A1 oferă o experiență vizuală și auditivă fără egal, indiferent de poziția sau unghiul de vizionare.

KD-65A1_bty10_Back02

Noua gamă de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR este compatibilă cu tehnologia HDR (High Dynamic Range) care reproduce contrastul impresionant cu culori vibrante și strălucitoare. Procesorul avansat de imagine 4K HDR X1 Extreme îmbunătățește acuratețea culorilor, contrastul și claritatea și suportă HDR10, HLG și Dolby Vision pentru vizualizarea bibliotecii de conținut HDR. Datorită puterii procesorului 4K HDR X1 Extreme, conținutul non-HDR poate fi îmbunătățit până aproape de o calitate 4K HDR cu tehnologia de remasterizare HDR bazată pe obiecte, care poate detecta, analiza și optimiza fiecare obiect din imagine pentru a regla contrastul general. Împreună, tehnologiile unice Sony oferă o experiență HDR mai bună, o mai mare claritate și o gamă mai largă de culori și contrast. Tehnologia TRILUMINOS Display asociază culorile pentru a obține o paletă mai largă, Super Bit Mapping 4K HDR creează o imagine naturală fără striații, prelucrarea dublă a bazei de date reduce zgomotul de pe ecran maximizând claritatea. Tehnologia Motionflow permite reproducerea fină și naturală a mișcării.

Televizoarele BRAVIA A1 OLED 4K HDR sunt compatibile cu Android TV, care permite vizionarea de filme, emisiuni TV și a sute de aplicații la domiciliu, făcând mai ușoară descărcarea de conținut de divertisment sau utilizarea ca dispozitiv pentru jocuri. Iubitorii de televiziune pot urmări emisiuni și filme de pe Google Play, Netflix, Amazon Video, YouTube și nu numai.

Gama de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR: modele și prețuri

  • Model KD-65A1, clasa 65” (cu diagonala de 64.5”), preț recomandat: 24.999 lei
  • Model KD-55A1, clasa 55” (cu diagonala de 54.6”), preț recomandat: 17.999 lei

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.