fbpx

Sony lansează LinkBuds – căști wireless cu un design special

Sony lansează LinkBuds – căști wireless cu un design special

16 feb. 2022 Casti

Sony prezintă o nouă modalitate prin intermediul căreia utilizatorii se pot bucura simultan de muzica preferată și de momentele importante din viața lor: noile căști Sony LinkBuds cu adevărat wireless.

Aceștia pot rămâne conectați și atenți în orice moment, grație designului de tip „open ring” ce oferă o perspectivă asupra mecanismului audio datorită transparenței sale, dar și datorită potrivirii perfecte, dimensiunii compacte, sunetului de o calitate excepțională și apelurilor de înaltă calitate.  

Noul driver circular are centrul diafragmei deschis, în așa fel încât să ofere transparență audio, permițându-le utilizatorilor să audă foarte clar sunetele din jur, astfel încât să știe întotdeauna când cineva îi strigă în timp ce se află într-un apel sau să poată discuta cu prietenii în timp ce ascultă melodiile preferate. Noul design transformă LinkBuds în partenerul perfect pentru o gamă largă de scenarii de utilizare, inclusiv pentru lucratul de acasă, jocuri video, muzică și multe altele.

Utilizatorii nu vor fi nevoiți să se oprească niciodată, datorită noului design ergonomic, de dimensiuni reduse al căștilor LinkBuds. Cu o greutate de aproximativ 4 grame, aceste căști sunt o minune a procesului de miniaturizare. Spre deosebire de căștile convenționale, suprafața de protecție care acoperă diafragma difuzorului este integrată în partea superioară, economisind spațiu. Forma generală a fost concepută cu ajutorul datelor extinse referitoare la structura urechii, colectate încă din momentul în care Sony a lansat primele căști intraauriculare din lume, în 1982. Utilizatorii nici nu vor simți că le poartă, devenind astfel partenerul perfect pe întreaga durată a zilei.

Sunet extraordinar de clar

Utilizatorii pot efectua apeluri fără zgomot de fundal, pentru conversații deosebit de clare. Sony LinkBuds integrează tehnologie precisă de captare a vocii, ce realizează o procesare avansată a semnalului vocal. Algoritmul Sony de reducere a zgomotului a fost dezvoltat utilizând Ai machine learning, folosind mai mult de 500 de milioane de mostre vocale pentru a reduce zgomotul ambiental și a reda vocea într-un mod cât mai clar. LinkBuds le permit utilizatorilor să audă ce spun persoanele din jurul lor atunci când au nevoie, chiar și atunci când atmosfera este una mai zgomotoasă.

LinkBuds oferă experiența unui sunet de înaltă calitate, indiferent de activitățile zilnice. Mulțumită DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), coloana sonoră a fiecărui utilizator va fi redată la o calitate ridicată. Procesorul integrat V1 de la Sony reproduce toate detaliile melodiilor, cu distorsiuni minime, pentru o experiență de audiție autentică, astfel încât melodiile artiștilor preferați să sune întotdeauna grozav. Un driver circular de 12mm special proiectat oferă un sunet bogat, bine echilibrat.

Tehnologia Adaptive Volume Control[2] optimizează în mod automat volumul în funcție de locul în care se află utilizatorii, lăsând muzica să se integreze perfect în mediul fiecăruia. Acest lucru le permite să asculte piesele preferate la un volum confortabil și în medii variante, pentru a îmbunătăți experiența de audiție în aer liber.

Integrare și mai ușoară în programul zilnic

Sony face mai simplă decât oricând integrarea pieselor favorite în lumea din jurul utilizatorilor, permițându-le în același timp să rămână conectați, printr-o varietate de funcții inteligente.

LinkBuds sunt foarte ușor de folosit, dar cu funcții avansate. De exemplu, datorită Wide Area Tap[3] toate comenzile sunt la îndemână. Prin atingerea dublă sau triplă în dreptul oricăreia dintre urechi utilizatorii pot ajusta redarea în funcție de preferințe, nefiind necesară atingerea efectivă a căștilor.

Sony LinkBuds sunt mereu acolo, indiferent de locația în care se află utilizatorii, chiar și atunci când au mâinile ocupate. Cu funcția Speak-to-Chat[4], aceștia pot întrerupe automat muzica imediat ce încep o conversație cu cineva. După încheierea dialogului, muzica este redată automat, astfel încât utilizatorii nu mai sunt nevoiți să efectueze nicio comandă. LinkBuds vin, de asemenea, cu hands-free, astfel încât utilizatorii să poată obține informații, să se poată conecta cu prietenii, seta remindere și multe altele prin activarea asistentului[5] vocal preferat, doar rostind „OK Google” sau „Alexa”.

Asociere Bluetooth rapidă cu funcția Fast & Swift Pair

LinkBuds suportă noua funcție extrem de utilă Fast Pair, dezvoltată de Google, astfel că utilizatorii pot să-și conecteze căștile cu dispozitivele Android fără efort. De asemenea, aceștia pot identifica locul în care și-au lăsat căștile. Swift Pair face mai rapidă și ușoară și asocierea căștilor LinkBuds cu laptopul, computerul sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10.

Pentru prima dată, utilizatorii pot scoate căștile din carcasă și apoi va apărea automat o fereastră pop-up. Deci, indiferent de locul în care se află, aceștia se pot conecta cu ușurință.

Cu funcția Quick Access, utilizatorii pot configura LinkBuds pentru a relua redarea din Spotify cu doar câteva atingeri – fără a fi nevoiți să atingă smartphone-ul[6].

Explorați împrejurimile și bucurați-vă de o experiență mai bogată, cu Microsoft Soundscape

LinkBuds oferă capabilități îmbunătățite integrate cu Microsoft Soundscape.[7] Design-ul lor open ear le permite utilizatorilor să audă semnalizatoare audio și semnalele sonore instalate pe clădiri sau în intersecții, captând atmosfera naturală a mediului înconjurător. Senzorii de poziționare/giroscopici din interiorul căștilor pot detecta direcția capului și le permit utilizatorilor să audă sunetul de la o anumită destinație, fără a utiliza telefonul[8].

Sustenabilitatea contează pentru Sony

Căștile LinkBuds au fost proiectate de Sony nu doar pentru a fi elegante, ci și cu grijă față de mediul înconjurător. Aceste căști unice și carcasa lor de încărcare sunt fabricate din materiale plastice reciclate, iar ambalajul[9] nu conține plastic.

LinkBuds sunt perfecte pentru utilizarea zilnică. Datorită rezistenței[10] la umiditate IPX4, stropii de apă și transpirația nu vor împiedica redarea melodiilor preferate. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de 5.5 ore[11] de autonomie a căștilor și de încă 12 ore[12]  folosind carcasa de încărcare elegantă și compactă. Chiar și atunci când lucrurile se desfășoară rapid, o încărcare de doar 10 minute oferă o autonomie a bateriei căștilor de 90 de minute de redare.

LinkBuds sunt dotate, de asemenea, cu 360 Reality Audio[13], astfel că muzica se poate simți la fel de real precum în primele rânduri de la un concert live sau la studioul de înregistrare, alături de artistul preferat.

Preț și Disponibilitate Sony LinkBuds

LinkBuds vor fi disponibile în două variante de culoare, Gri și Alb, începând cu luna februarie 2022, la un preț aproximativ de 890 de lei.


[1] LinkBuds reprezintă marcă înregistrată Sony Corporation

[2] Setați funcționalitate pe „ON” folosind aplicația Sony | Headphones Connect.

[3] Pentru a ajusta gestionarea căștilor LinkBuds apăsați dinspre ochi spre lobul urechii și din partea superioară sub lobul urechii. Produsul ar putea să nu funcționeze optim atunci când utilizatorul tușește sau la atașarea/înlăturarea unor accesorii. Atunci când căștile nu reacționează corect, dezactivați zona tactilă folosind aplicația Sony | Headphones Connect.

[4] În cazuri rare,, funcția Speak-to-Chat se poate activa neintenționat ca răspuns la vibrațiile cauzate de dispozitive cum ar fi periuțele de dinți electrice, masaje electrice și aparate de ras electrice, dar și de activități precum perierea dinților, tusea sau bâzâitul.  

Setați funcția pe „ON” din aplicația Sony | Headphones Connect. Pentru a dezactiva Speak-to-Chat și a reveni la muzică imediat, atingeți fie panoul tactil din stânga, fie cel din dreapta. În caz contrar, muzica va relua redarea în mod implicit la 15 secunde după ce conversația se încheie în modul Speak-to-Chat. Acest interval de timp poate fi personalizat cu ajutorul aplicației Sony | Headphones Connect.

[5] Google Assistant este disponibil numai pentru Android. Funcția de activare a Google Assistant rostind „OK Google” este disponibilă numai pentru dispozitivele Android. Google, Google Assistant și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Amazon, Alexa și nu sunt disponibile în toate limbile și țările/regiunile. Instalați aplicația Google Assistant și configurați-o cu aplicația Sony | Headphones Connect. Pentru Amazon Alexa, instalați aplicația Amazon Alexa și configuați-o cu aplicația Sony | Headphones Connect.

[6]Instalați aplicația Spotify și configurați-o folosind aplicația Sony | Headphones Connect. Vă rugăm să descărcați cea mai recentă versiune a aplicației Spotify, apoi conctați-vă pentru a utiliza Spotify Tap™. Apoi, forțând închiderea aplicației Spotify, este necesar să redeschideți aplicația, fie să stocați castile în carcasa pentru accesorii și să reconectați alimentarea pentru utilizarea Spotify Tap™.

[7] Vă rugăm să accesați link-ul URL de mai jos pentru videoclipul conceptual al experienței LinkBuds și SoundEscape.

[8]<Zone disponibile>

Statele Unite ale Americii/Regatul Unit/Australia/Canada/Suedia/Franța/Brazilia/Italia/Irlanda

Este necesar să aveți aplicația instalată pe dispozitivul iOS,. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați  https://apps.apple.com/app/id1240320677 Microsoft și Soundscape sunt mărci comerciale ale grupului de companii Microsoft.

[9] Coating-urile și adezivii sunt excluși.

[10] Protecție asigurată împotriva stropirii cu apă din orice unghi, cu excepția driverului circular.Carcasa de încărcare nu este rezistentă la apă.   

[11] 5.5 ore pentru redare continua de muzică și 2.5 ore pentru durată de comunicare continuă (când se utilizează conexiunea Bluetooth®)

[12] 5.5 ore (elemente intraauriculare) + 12 ore (carcase de încărcare), total 17.5 ore când este utilizată conexiunea Bluetooth®.

[13] Este necesară aplicația Sony | Headphones Connect. Necesită abonament la un serviciu de streaming de muzică – se aplică taxe pentru abonament. Este posibil ca unele servicii să nu fie disponibile în anumite țări/regiuni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.