fbpx

Sony lansează noul stick USB 3.1Type-C

Sony lansează noul stick USB 3.1Type-C

27 ian. 2016 Altele

Din ce în ce mai multe dispozitive integrează portul USB de tip C pentru încărcarea device-urile mobile, iar odată cu integrarea noului port au început să apară și stick-uri USB de tip C. Noul model de USB este deja implementat pe nenumărate modele de telefoane și tablete, și probabil în curând or să apară pe piață și multe modele de laptopuri/PC-uri cu port USB tip C. Dar stick-ul de la Sony este compatibil și cu modelul tip A de USB.

USM64CA1_3

Noul stick USB 3.1 are o rată de transfer de până la 130MB/s la citire, cu o rezistență sporită și un design nou, pentru utilizatorii care își doresc soluții mobile și rapide de transfer al datelor. Stick-ul este recomandat pentru transferul rapid de date între dispozitive compatibile cu Android și Mac, tabletele sau telefoanele mobile.

Noul stick USB este compatibil cu diferse dispozitive, cum ar fi tabletele Android sau PC-ul. Stick-ul USB 3.1 Gen1 din seria CA1 dispune de conectori duali și de noul standard Type-C USB și Type-A, pentru a acoperi un spectru cât mai larg de scenarii de utilizare. CA1 este compatibil cu dispozitive Windows, Macintosh, Android și Chromebook care dispun de porturi Type-C și Type-A, fiind util pentru transfer rapid și back-up sigur al datelor.

USM16CA1_1

Datorită designului robust, produsul poate fi transportat cu ușurință fără a avea nevoie de o carcasă suplimentară, fiind recomandat pentru utilizatorii care călătoresc des.

USM-CA1 va fi disponibil în varianta de 16/32/64 GB începând cu luna februarie a acestui an.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.