fbpx

Sport, sport și iar sport cu Huawei Watch FIT

Sport, sport și iar sport cu Huawei Watch FIT

25 sept. 2020 SmartWatch

M-am jucat un pic cu HUAWEI WATCH FIT chiar înainte de lansarea oficială la un eveniment organizat de Huawei în cadrul competiției MotoRC, de pe circuitul de la Adâncata.

WATCH FIT este primul ceas sport inteligent din portofoliul companiei HUAWEI, cu ecran dreptunghiular rotunjit. Fiind un model ceva mai simplu, mai elegant, cred că e un smartwatch potrivit pentru fetele/femeile active. Are doar 1,64 inci și un ecran AMOLED HD mare foarte bun pentru a vedea exercițiile de fitness animate.

Ca să fac ceva mișcare zilele astea în care mai mult stau în casă, mi-am amenajat un colț de fitness în studio. Am o saltea pentru YOGA, o minge de gimnastică, o coardă, o bicicletă statică și un sac de box 😀 Da, mi-am cumpărat și un sac de box. Ador colțul meu de sport și încerc măcar 1h/zi să mă mișc un pic.

Deși nu pot spune că sunt o fire sportivă, știu cât de important e să faci mișcare, preferabil în aer liber, dar e bine și acasă. Am făcut 3 ani Karate și „bătaia” rămâne sportul meu preferat, din acest motiv am și un sac de box.

Desigur, poți face sport și fără un gadget care să-ți măsoare activitatea, dar eu consider un smartwatch de fitness util pentru a te motiva.

De exemplu, HUAWEI WATCH FIT este primul smartwatch Huawei care are un antrenor personal animat pentru 12 cursuri de antrenament, ce includ 44 de demonstrații de postură. Orele de fitness animate îți oferă posibilitatea de a te bucura de un antrenament personal individual, fără un smartphone sau orice alt dispozitiv. În plus, „memento-urile pentru ridicare” îți reamintesc să rămâi activ.

Pentru cei care își doresc să își urmărească în detaliu performanța, HUAWEI WATCH FIT suportă 96 de moduri de antrenament cu urmărire avansată a datelor. Cele 11 moduri de activități sportive profesioniste acoperă cele mai populare tipuri de exerciții precum alergarea, mersul pe jos, ciclismul, înotul și multe altele. Celelalte 85 de moduri de antrenament precum fitness, dans, jocuri cu mingea, sporturi nautice, sporturi de iarnă și sporturi extreme, acoperă activități diverse și potrivite oricărui stil de viață.

În plus. HUAWEI WATCH FIT are și multe alte opțiuni utile.

Sportul este strâns legat de starea de sănătate, iar datorită senzorilor inteligenți, HUAWEI WATCH FIT înregistrează intervalul ritmului cardiac, caloriile, timpul de antrenament și alte date, precum calitatea somnului și saturația oxigenului din sânge (SpO2).

Utilizând tehnologia AI de la Huawei, dispozitivul poate identifica cu precizie șase probleme tipice de somn: dificultăți de adormire, somn superficial, neliniște, trezire timpurie, prea multe vise și un program neregulat de lucru și odihnă. Folosind aceste date și analize, HUAWEI WATCH FIT oferă sute de sugestii de îmbunătățire a somnului și servicii de somn personalizate.

De asemenea, ceasul oferă o funcție de alertă pentru ritm cardiac anormal, care îi anunță pe utilizatori atunci când ritmul cardiac în repaus este prea ridicat sau prea scăzut.

HUAWEI WATCH FIT este deja disponibil în magazinele partenere la un preț special de 499 lei, prețul întreg recomandat al acestuia fiind de 699 lei.

Opțiunile de culoare ale curelei sunt: Mint Green, Sakura Pink, Cantaloupe Orange și Graphite Black. Sigur o să găsești o culoare care se potrivește mai mereu stilului tău vestimentar, eu am ales Mint Green. Wallpaperul de pe ecran îl schimb constant, mai ales pentru că pot alege dintre 130 de opțiuni diferite de design al feței de ceas, disponibile în magazinul Huawei Face Watch, sau pot să pun pe ceas chiar o poză făcută cu smartphone-ul meu Huawei.

Faptul că nu faci sport de performanță nu ar trebui să te oprescă să te intereseze de starea ta de sănătate când faci mișcare. Chiar și câteva exerciții sunt importante și la fel de important e să îți măsori ritmul cardiac, să ții o evidență a caloriilor pierdute sau să ai un reminder când ai stat prea mult la birou. Acestea nu sunt mofturi, sunt parte dintr-un stil de viață sănătos.


Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.