fbpx

StarCraft II : Legacy of the Void – Nova Covert Ops

StarCraft II : Legacy of the Void – Nova Covert Ops

7 apr. 2016 Jocuri

Anul trecut, în cadrul BlizzCon, echipa de developeri StarCraft II a anunțat că nu se va opri odată cu lansarea lui StarCraft II : Legacy of the Void, ci vor continua dezvoltarea jocului atât pe zona de multiplayer, cât și prin noi campanii de tip Mission Packs. Mă bucur să văd că se țin de cuvânt, de puțin timp fiind lansată prima campanie – Nova Covert Ops.

Screenshot2016-04-07 15_22_56

Campania este compusă din nouă misiuni care vor fi lansate în trei doze până la sfârșitul anului 2016, iar protagonista principală este Nova Terra, cel mai bun Ghost agent al Dominionului.

Atenție! Posibile spoilere în continuare.
Screenshot2016-04-07 15_24_57
 
Povestea este plasată la câțiva ani după terminarea campaniei din SC2: Legacy of the Void, iar Nova, cel mai badass Ghost după Kerrigan, este trezită într-un complex alături de un grup nou numit Defenders of Man (un grup rogue al cărui scop este să îl dea jos pe Valerian Mengsk), dar nu își aduce aminte cum a ajuns acolo. Cu ajutorul unor mesaje plasate în vizorul ei, ea este anunțată de pericolul iminent și evadează.
Screenshot2016-04-07 15_24_52
Primele 3 misiuni lansate prezintă un challange mediu cu mecanici noi și interesante de joc. Există un chase scene în prima misiune care este foarte interesant și cinematic-uri la nivelul cu care suntem deja obișnuiți din partea Blizzard.
Misiunile sunt destul de interesante, prezintă scenarii de stealth dar și base building tradițional SC2. Ca durată nu sunt extrem de lungi, în două ore ar trebui să fie gata. Ca și content nu pare foarte mult, dar scopul acestor misiuni nu este numai de a adăuga content la joc, ci și de a menține un venit pentru echipa StarCraft, pentru a putea întreține ambele aspecte ale jocului – Singleplayer și Multiplayer.
O nouă mecanică introdusă în joc este Loadout Screen. Înainte de misiune (fără prima) poți să alegi diverse îmbunătățiri pentru Nova, de la armură, la vizor, până la tipul de armă folosit și diverse alte perks, multe fiind dezvăluite în misiunile ce urmează a fi lansate în curând.
Acest lucru este important pentru rejucabilitate și pentru diversitatea misiunilor, poți încerca să joci cu Nova permanent invisibilă și să te furișezi cu un minim de Snipe-uri sau poți să îi pui în spate un rocket pack (ca la Reaper) și să omori dușmanii cu un Shotgun, totul e la alegerea ta.
Screenshot2016-04-07 15_27_06
De asemenea, nu puteau lipsi abilitățile noi pentru diverse unități, ele pot fi selectate din cadrul Tech Screen-ului. Exemplu: JET PACK SIEGE TANKS ! Ce poți să vrei mai mult?
Screenshot2016-04-07 15_34_48
Per total, prima parte pare puțin cam scurtă și parcă este făcută special să te lase să vrei mai mult. Nu pot judeca toată povestea până nu o joc în întregime, așa că voi continua acest articol când apare următorul Mission Pack.
Eu una m-am distrat cu cele trei misiuni, sunt setup-ul pentru o poveste mai mare și mai complexă. Sunt curiosă ce fel de loadout-uri va mai primi Nova în pack-urile ce urmează.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.