fbpx

Stick digital ultra-securizat de la Kingston

Stick digital ultra-securizat de la Kingston

7 ian. 2016 Altele, Lansari

Securitate datelor este extrem de importantă pentru toți: companii, manageri și chiar pentru utilizatorii de rând. Unele din cele mai ușor de vizualizat și copiat informații sunt cele de pe un stick USB normal, chiar dacă datele de pe el sunt cu parolă sau nu. Dar acum nimeni nu o să poată nici măcar să vadă ce aveți pe stick, nu doar că nu o să poată să deschidă fișierele.

Kingston Digital anunță lansarea USB-ului criptat DataTraveler® 2000.  Noul stick oferă criptare hardware și protecție cu PIN, cu acces prin intermediul unei tastaturi alfanumerice.

DT2000_64GB_ao_hr

Noul stick de memorie este destinat profesioniștilor în securitate IT, companiilor mici și mijlocii, precum și utilizatorilor finali din mediul corporate, pentru care protecția electronică a datelor stocate pe dispozitive USB este esențială. Stick-ul este compatibil cu orice sistem de operare și având caracteristici hardware de bază și algoritmul de cifrare pentru criptare a datelor AES 256 biți în modul XTS. Criptarea se face direct pe unitate, fără a fi necesare drivere software sau hardware.

Tastatura alfanumerică a DataTraveler 2000 le permite utilizatorilor să securizeze stick-ul cu un PIN format dintr-un cuvânt sau o serie de cifre. Pentru un plus de securitate, funcția de auto-blocare devine activă când unitatea este deconectată de la porturile USB ale dispozitivului gazdă, iar cifrul de criptare și parola sunt șterse după 10 încercări abuzive de accesare a datelor stocate pe unitate. Produsul este construit din materiale durabile, iar carcasa de aluminiu îl protejează de factori externi, precum apa și praful.

DataTraveler 2000 este disponibil în variantele de capacitate de 16GB, 32GB și 64GB, oferă o garanție de trei ani și suport tehnic gratuit non-stop.

DT2000_64GB_so_hr

Specificațiile și caracteristicile stick-ului Kingston DataTraveler 2000:

 • Interfață:USB 3.1 Gen. 1 (USB 3.0)
 • Protecție suplimentară cu parolă:Utilizatorul setează un PIN pentru a preveni accesul neautorizat
 • Utilizare ușoară: Nu necesită instalarea
 • Compatibilitate: Windows 10, Windows 8.1, 8, 7 (SP1), Vista (SP2), Mac OS X v. 10.8.x+, Linux v. 2.6.x+, Chrome OS™, Android**
 • Securitate: Unitatea se auto-blochează după 10 încercări abuzive de accesare
 • Garanție: Trei ani, alături de suport tehnic gratuit
 • Capacitate: 16GB, 32GB și 64GB
 • Viteză:

– pentru USB 3.1:

16GB: 120MB/s citire, 20MB/s scriere

32GB: 135MB/s citire, 40MB/s scriere

64GB: 135MB/s citire, 40MB/s scriere

– pentru USB 2.0:

16GB: 30MB/s citire, 20MB/s scriere

32GB: 30MB/s citire, 20MB/s scriere

64GB: 30MB/s citire, 20MB/s scriere

 • Cerințe minime de sistem: USB 3.1 Gen. 1 (USB 3.0) conform și compatibil 2.0
 • Rezistență la apă și praf: Certificare IP57
 • Temperaturi de funcționare: de la 0°C la 60°C
 • Temperaturi de stocare: de la -20°C la 85°C

Comentarii

 1. Super tare stickul! Acum ai in siguranta fiserile de pe el! Chiar o initiativa buna si de mare ajutor! Iti pui un pin si daca nu sti nu poti vedea ce fisiere ai pe el!

 2. Avem nevoie de produse securizate…odata cu avansarea tehnologiei si riscurile au crescut…vrem sa ne simtit in siguranta prin utilizarea produselor de top! stickurile acestea sunt perfecta pentru documente ce trebuie pastrate secrete! )

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.