fbpx

Știri din lumea Razer

Știri din lumea Razer

20 mart. 2018 Gaming

Razer este un brand foarte cunoscut în lumea gamerilor la nivel mondial, dar prezența lui în România a fost dintotdeauna destul de limitată… dar nu pentru mult timp. Mă voi juca în curând cu BlackWidow Chroma V2 ca să văd dacă mă convinge să renunț la tastatura de gaming pe care o folosesc în prezent.

Razer-Blackwidow-Chroma-V2-Mechanical-Switches-Gaming-Keyboard

Această prezență urmează să crească, deoarece Razer a început colaborarea cu agenția de PR Kool Things, agenție specializată în promovarea a jocurilor și a domeniului de gaming în România. Mă aștept la mult mai multe știri despre Razer la noi și mult mai multe device-uri de testat 🙂

Deja am câteva știri interesante pentru voi:

KSV + Razer Graphic

  • Razer a anunțat că va sponsoriza echipa Seoul Dynasty, favoriții primului sezon al Overwatch League (OWL), ca urmare a semnării unui contract de doi ani cu KSV eSports, care include beneficii pentru toate echipele și toți jucătorii din cadrul organizației. Aceasta va include toate echipele care fac parte din KSV eSports, nu numai cei din divizia de Overwatch. Acordul de sponsorizare a Seoul Dynasty prevede echiparea jucătorilor cu periferice Razer care vor fi folosite atât în training, cât și în turneele oficiale la care aceștia participă. Printre Echipele KSV eSports avem campioni mondiali la Campionatul Mondial de League of Legends din 2017 (SSG) și de la Campionatul de Heroes of the Storm din cadrul Blizzcon 2017 (MVP Black). Acestora li se adaugă jucătorii care ocupă primele patru locuri pe serverul Coreea/Japonia din PlayerUnknown’s Battlegrounds. Atât jucătorii care fac pate deja din organizație, cât și cei care se vor alătura în următorii doi ani vor avea acces la perifericele din portofoliul Razer.

razer-team-kinguin

  • Razer și Team Kinguin au anunțat un nou parteneriat. Înțelegerea pe termen lung presupune pe lângă sponsorizarea echipei cu echipamente Razer și o colaborare între cele două organizații pentru dezvoltarea și testarea de produse noi.
    Astfel, Razer va deveni partenerul exclusiv de periferice al echipei Team Kinguin și le va furniza jucătorilor profesioniști cele mai noi mouse-uri, tastaturi, căști și alte dispozitive de input. Mai mult, Razer va echipa și sediul de eSports și training ale Team Kinguin din Varșovia. Membrii Team Kinguin se alătură echipei Team Razer și vor juca un rol important în dezvoltarea și testarea noilor produse Razer.

Mini-1170x658

  • Razer a anunțat un nou parteneriat și cu echipa spaniolă Team Queso, prima echipă profesionistă de sporturi electronice care-și desfășoară activitatea pe dispozitive mobile. Ca urmare a înțelegerii, în următorii doi ani, membrii Team Queso vor folosi Razer Phone și alte periferice și echipamente Razer în cadrul activităților competiționale. Razer Phone are anumite capabilități care îl fac destul de bun pentru activitățile de gaming și chiar sper să mă pot juca pe el în viitorul apropiat. O astfel de caracteristică este ecranul de 120Hz și 8GB de RAM dar și procesorul Snapdragon 835. Toate lucrează pentru ca tu, gamerul, să obții cea mai bună experiență din telefonul tău. Portofoliul Team Queso este compus din mai multe jocuri mobile de tip competitive multiplayer, printre care: Clash Royale, Vainglory, Arena of Valor și Hearthstone. Aceștia includ campioni sau jucători plasați în topurile respectivelor jocuri la nivel mondial.

Tot ce pot spune este că extinderea expunerii oricărui brand în România nu poate decât să mă bucure, iar Razer are un fanbase destul de pasionat. Abia aștept să mă joc cu dispozitivele din portofoliul lor, pe măsură ce acestea devin disponibile pentru review.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.