fbpx

Summer Games – Olimpiada Overwatch

Summer Games – Olimpiada Overwatch

5 aug. 2016 Jocuri
Blizzard Entertainment anunță un eveniment Overwatch inspirat de Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro – Summer Games. Până pe 22 august, secțiunea Brawl din Overwatch va fi gazda unui meci de fotbal 3v3 ce are loc pe un stadion din Rio.
ScreenShot_16-08-05_13-23-08-000
Intitulat Lúcioball, meciurile au o durată de numai patru minute, iar echipa care înscrie cele mai multe goluri câștigă. Singurul personaj disponibil pentru acest mod este Lúcio, dar abilitățile lui sunt modificate pentru a controla balonul și a-l conduce spre poarta adversă.

Cu această ocazie, toți cei care vor juca Overwatch în perioada imediat următoare vor putea obține obiecte virtuale tematice, inspirate de Jocurile Olimpide de vară, de la skinuri speciale până la spray-uri, emote-uri, intro-uri și iconuri.

OW_SummerGames_LootBox_items_png_jpgcopy

Obiectele visuale noi sunt prezente în cadrul unui nou Loot Box, denumit Summer Games Loot Box. Aceasta conține cel puțin unul din obiectele cosmetice noi (skin, voice lines Victory Pose, Highlight Intro sau Sprays) și poate fi obținut la fiecare nivel sau cumpărat din magazin. Gold-ul obținut de la duplicate items nu poate fi folosit pentru a cumpăra obiecte din colecția nouă, ele fiind limitate și obținute exclusiv prin deschiderea cutiilor noi.
Skin-urile noi sunt foarte bine făcute și destul de fun.
Ideea de colecții noi de skinuri mi se pare foarte bună, mai ales când se lansează toate cu aceiași tematică. Aștept Roadhog cu skin de Moș Crăciun, Crăciunița Widowmaker sau Leprechaun Thorbjorn. Ar arată interesant, nu?
 OW_lucioball_comp-01_png_jpgcopy

Nu în ultimul rand, un nou patch este disponibil pentru Overwatch (toate platformele) și vine cu o serie de modificari importante, mai ales pentru competitive play. Cei care își părăsesc echipa în cadrul unui meci din competitive play înainte ca acesta să se termine, nu pot să înceapă alt meci timp de zece minute. Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.