fbpx

Sunt nominalizată la Gaming Video Awards!

Sunt nominalizată la Gaming Video Awards!

7 oct. 2020 Evenimente

Gaming Video Awards premiază creatorii de conținut care oferă comunităților lor de pe platformele YouTube și Twitch conținut de gaming de calitate. Competiția a intrat în etapa votului publicului, iar eu sunt nominalizată la categoria – CEL MAI BUN CONȚINUT DE GAMING TECH.

Aici mă puteți vota – https://gamingvideoawards.ro/categorii-de-concurs/cel-mai-bun-continut-de-gaming-tech/

Cele 277 de video-uri înscrise la concurs se regăsesc în cele 16 categorii ale Gaming Video Awards: Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun live stream, Newcomer of the year, Cea mai bună serie de Let’s Play, Cel mai bun video al unei creatoare de conținut, Cel mai bun conținut de gaming tech, Cel mai bun conținut de MOBA, Cel mai bun conținut de Sports Games, Cel mai bun conținut de Battle Royale, Cel mai bun conținut de Tactical Shooters, Cel mai bun conținut axat pe jocurile populare – Brawl Stars, Fortnite, Minecraft, CS:GO și Call of Duty și Cel mai bun conținut kids friendly.

Gaming Video Awards dorește să ofere recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, live-uri și video-uri de calitate și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Acești creatori pot deveni repere pentru generații de tineri, creând în platformele lor spații sigure de entertainment și dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Role Model of the year este categoria al cărei câștigător va fi desemnat de către juriul competiției. Creatorul de conținut al anului va fi anunțat în cadrul galei de premiere, trofeul fiind decernat celui care a adunat cele mai multe premii ale competiției.

Etapa votului publicului se încheie pe 19 octombrie, urmând ca nume importante ce activează în gaming, media, comunicare și marketing să jurizeze cele mai bune 5 propuneri ale publicului pentru fiecare categorie. Gala de premiere va avea loc online pe 6 noiembrie.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borțun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă și semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borțun Olteanu: Bucharest Gaming Week și Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susținut de Philips OneBlade, George, primul banking inteligent, BMW, AOC Gaming, Logitech, Samsung, Bitdefender, Amber, adidas, Foodpanda, Alienware și Nexus Gaming.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.