fbpx

Super ofertă de internet fix, TV și mobile – Orange Love

Super ofertă de internet fix, TV și mobile – Orange Love

6 mai 2022 Oferte

Ni se pare normal să nu așteptăm să se încarce o poză, să ne uităm la un film fără întreruperi și să ne încărcăm pozele pe rețelele de socializare în cel mult 10 secunde, mai ales când viteze de internet din România sunt cunoscute în întreaga lumea. Dar nu e suficient să stai în România pentru a avea internet de mare viteză, important e ce furnizor de servicii ai și ce oferă îți oferă, ca să ai cele mai bune servicii la cel mai bun preț.

Cei care mă urmăresc de ceva timp, știu prea bine cât de chinuită am fost cu internetul fix. Niciodată nu a funcționat cum trebuie! Am așteptat și o noapte întreagă pentru a încărca pe Youtube un video FullHD de 5 minute.

Poate am rămas cu ceva sechele din acea perioadă pentru că la 2-3 luni tot verific oferte de servicii fix-TV, chiar și mobile. Și cu ocazia asta am găsit o super ofertă de servicii fix-mobil-TV de la Orange pe care v-o recomand: Orange Love.

Cred că știți deja că Orange a achiziționat în toamna anului trecut pachetul majoritar de acțiuni Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications. După ceva modificări organizatorice 😀 puteți alege acum o super ofertă de fix, mobile și TV, toate de la Orange (Orange și Orange Romania Communications) – Orange Love.

Oferta Orange Love cuprinde:

  • Fibra 2000 cu viteze de până la 1.8 Gbps și router Wi-Fi 6 inclus
  • servicii mobile în rețeaua #1, Orange
  • TV cu un conținut variat ce cuprinde noile canale Orange Sport (unde puteți urmării UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, La Liga și Serie A, baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin), rugby (6 Nations) și Formula 1.) și opțiunea HBO & HBO Max inclusă 12 luni.

Dar asta nu e tot!

Pentru clienții existenți (Orange sau la Orange Romania Communication), pachetele de fibră-TV sau de servicii mobile pornesc de la 8 euro. De asemenea, clienții loiali primesc până la 10 euro reducere pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange sau Orange Romania Communications, la achiziționarea de dispozitive.

Ceea ce înseamnă că poți cumpăra un televizor Samsung Smart TV 108 cm la prețul promoțional de 129 de euro, cu discount maxim de loialitate. Dar poți alege din magazinul Orange și alte produse, poate un aspirator robot sau un Nintendo Switch.

Clienții noi pot alege un pachet cu servicii de internet prin fibră și TV de la 10 euro sau un pachet cu fibră-TV-mobil de la 16 euro.

Dar aveți mai multe opțiuni disponibile în oferta Orange Love, puteți alege orice vi se potrivește.

Oferta completă de servicii fix-mobil, Orange și Orange Romania Communications este aici: orange.ro/welcome/. Iar dacă tot nu ai habar ce să alegi sau câte reduceri poți să acumulezi, poți cere o ofertă personalizată la numărul de telefon 0219890.

Ce îmi place mult e că pot vedea pachetele și serviciile disponibile la adresa mea, ca să știu ce speranțe îmi fac și ce pot alege.

Oferta este super bună, chiar dacă sunteți deja clienți Orange/Orange Romania Communication sau dacă o să deveniți clienți. Spun asta pentru că am aruncat deja un ochi pe alte oferte și am găsit așa:

Ofertă cu 206 canale TV și net 1000 (viteze normale de 500Mbps download și 15Mbps upload) la 7.9 euro/lună, ceea ce înseamnă vreo 40lei/lună. Am mai găsit o ofertă de net 1000 (viteze normale de 450Mbps download și 250Mbps upload) la 40lei/lună, fără TV sau alte beneficii – dacă vrei TV mai adaugi vreo 30lei/lună, ceea ce clar nu e vreo ofertă bună.

Dar la oferta Orange Love ai 149 canale TV, net 1000 (viteze normale de 571Mbps download și 407Mbps upload), HBO și HBO Max gratis 1 an, reducere de până la 200 euro pentru device-uri noi (dacă sunteți deja clienți) sau 10 lei reducere pe lună la abonament timp de 6 luni, Norton Security 2 luni și un router WiFi6 la 52 lei/lună.

De ce e Orange Love o ofertă mai bună? În primul rând ai viteze de internet mult mai bune, indiferent în ce zonă stai. Viteza maximă de 1.8 Gbps este disponibilă la nivel național, astfel utilizatorii din întreaga țară pot avea acces la această viteză folosind un router Wi-Fi 6 oferit gratuit. Orange chiar are cea mai rapidă rețea fixă și mobilă din România, conform OOKLA, Systemics-PAB, ANCOM, LCC International – detalii aici.

Nu doar că ai o ofertă mai bună, cu mai multe beneficii, dar ai și viteze de internet mult mai bune, mai ales la upload – ceea ce pe mine una mă interesează foarte mult. La asta se mai adaugă și experiența de utilizare a servicii Orange – care este mereu una de top, dar și cea mai bună acoperire – atât fix cât mai ales mobil.

Eu zic că am găsit cea mai bună ofertă pentru voi, mai ales că puteți alege dintre 31 de oferte speciale Orange Love exact ce aveți voi nevoie, chiar și la prețuri mai mici de 52lei/lună, dar trebuie să vă grăbiți, oferta este valabilă până la data de 6 iunie 2022.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.