fbpx

Super ofertă la biletele pentru filmul „Warcraft: Începutul”

Super ofertă la biletele pentru filmul „Warcraft: Începutul”

20 mai 2016 Filme, Oferte
Universul Warcraft se va extinde curând cu lansarea filmului „Warcraft: Începutul”.
Atât dragostea pentru acest univers, manifestată de către nenumărații fani, fie ei ai genului MMORPG sau al RTS-urilor clasice marca Blizzard Entertainment, cât și dedicația cu care se muncește la fiecare nouă adiție la acest univers, au transformat o serie de jocuri într-un adevărat fenomen care a marcat o generație.
Cu toții știm că Blizzard face niște cinematic-uri absolut minunate pentru toate jocurile sale. Sper ca acest lucru să se manifeste și în colaborarea lor cu Legendary Pictures și Universal Pictures.
Începând cu data de azi, 20.05.2016, s-au pus în vânzare biletele pentru evenimentul cinematografic al lunii iunie: „WARCRAFT: ÎNCEPUTUL”, care are premiera pe data de 10 iunie 2016.
Pentru fiecare bilet cumpărat pentru filmul „Warcraft: Începutul” în perioada 26 mai – 19 iunie 2016, la cinematografele participante – Grand Cinema & More BăneasaHollywood Multiplex Bucureşti Mall şi MOVIEPLEX CINEMA – veți primi un card-cadou cu care veți putea activa jocul World of Warcraft pe contul de Battle.net, primind astfel acces la jocul de bază plus expansion pack-uri.
warcraft
Perioada este limitată, iar toți cei care se încadrează vor obține înainte de spectacol un flyer printat cu ajutorul căruia vor activa World of Warcraft pe contul de battle.net, primind astfel acces la Word of Warcraft plus toate expansiunile, inclusiv Warlords of Draenor, cât și 30 de zile de acces în joc.
În plus, jucătorii de World of Warcraft care se loghează în joc în perioada 25 mai – 1 august primesc arme inspirate din film.
Rezervarile sunt deja posibile prin intermediul linkurilor de mai jos.

http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/filme/warcraft-3d-dolby-atmos#day1006
http://www.hmultiplex.ro/filme/warcraft-inceputul-3d-14976293
http://movieplex.ro/film/warcraft

Codurile sunt valabile pentru conturi battle.net fără altă activare sau subscripție World of Warcraft anterioară, conținutul și funcționalitatea acestora fiind identică cu Word of Warcraft Battlechest. Activarea codului este posibilă până la 1 august 2016.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.