fbpx

Sygic – aplicația GPS ce încorporează realitatea augmentată

Sygic – aplicația GPS ce încorporează realitatea augmentată

3 iul. 2017 Aplicatii

Aplicația avansată de navigație prin GPS Sygic anunță astăzi noua sa funcție de realitate augmentată (AR). Peste 200 de milioane de utilizatori ai aplicației Sygic din întreaga lume vor beneficia de AR pentru o experiență de navigație rutieră îmbunătățită.

RealView_Android

Noua funcție AR oferită de Sygic utilizează GPS-ul și camera smartphone-ului pentru a crea un sistem de navigație prin GPS cu realitate augmentată. Datorită funcției AR, conducătorii auto nu mai trebuie să urmărească o hartă pe telefon. În schimb, sunt ghidați de o cale virtuală afișată ca previzualizare a camerei smartphone-ului.

Astfel, funcția AR nu este doar intuitivă, ci oferă, totodată, mai multă siguranță decât aplicațiile de navigație obișnuite. Conducătorii auto pot avea certitudinea că nu vor rata nimic important de pe drum sau autostradă, deoarece previzualizarea în timp real a camerei le permite să verifice condițiile pe ecran fără ca acest lucru să afecteze siguranța condusului.

Funcția de AR denumită Real View Navigation este disponibilă pentru toți utilizatorii de dispozitive Android și iOS ca achiziție în aplicație, la numai 9,99 EUR.

Conform unui studiu realizat de Pew Research Center în 2015, 67 % dintre utilizatorii de smartphone participanți au afirmat că își utilizează ocazional telefonul pentru navigație pas cu pas în timp ce conduc. În plus, 31 % au afirmat că utilizează frecvent aplicații de navigație.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.