fbpx

S-a lansat tastatura mecanică de gaming HyperX Alloy FPS

S-a lansat tastatura mecanică de gaming HyperX Alloy FPS

7 feb. 2017 Gaming

HyperX a lansat ieri în România tastatura mecanică de gaming FPS HyperX Alloy, iar eu am fost prezentă la evenimentul de lansare. Cei de la HypeX doresc să-și mărească portofoliul de perifarice de gaming, iar o tastatură mecanică compactă la un preț bun era exact ce le lipsea.

IMG_20170206_184652_098

Tastatura mecanică Alloy are un aspect compact (perfectă pentru lan-party-uri), permițându-le gamerilor să maximizeze spațiul de pe birou pentru mișcările mouse-ului în jocurile FPS. Ce mi-a plăcut cel mai mult la ea este cablul detașabil, portul de încărcare fast-charge pentru smartphone (tabletă), cele șase moduri de iluminare ce se pot schimba doar din tastatură (nu este necesară instalarea unui soft) și prețul foarte bun pentru calitatea oferită.

-HyperX_AlloyFPS_HX_KB1_UK_rk_hr

În cutie vei primi tastatura, o husă de transport, cablul detașabil cu un extra port USB și taste WASD de rezervă, taste roșii cu un aspect metalic și textură specială.

20170206_183439

Tastatura HyperX Alloy FPS prezintă switch-uri Cherry MX Blue Mechanical pentru o senzație tactilă și performanță sporită pentru a susține gameplay-ul extrem, urmând să fie disponibile în curând și switch-urile Cherry MX Brown și Red.

Construită cu un cadru din aliaj de oțel, tastatura HyperX Alloy FPS include switch-urile Cherry MX Blue Mechanical, iluminarea din spate HyperX cu LED roșu și șase moduri LED presetate – inclusiv un mod personalizat. Tastatura oferă, de asemenea, modul Game Mode pentru dezactivarea cu ușurință a tastei Windows, prevenind astfel întreruperile din timpul jocului, dar și funcționalități 100% anti-ghosting și N-Key rollover.

20170206_190242

Pentru flexibilitate și performanță sporită, tastatura HyperX Alloy FPS este prevăzută cu un port USB extra, situat în spatele tastaturii, taste suplimentare roșii HyperX WASD/1234, un cablu detașabil și un săculeț, pentru a proteja și transporta tastatura în călătorii.

Urmează și o variantă RGB – Alloy Elite RGB.

HyperX susține sporturile electronice și comunitatea de gaming, dezvoltând produse concepute special pentru genurile FPS – inclusiv setul de căști HyperX Cloud Revolver. Noua tastatură mecanică HyperX Alloy FPS este tastatura oficială a competiției Intel Extreme Masters, fiind utilizată în cadrul Intel Showcase de-a lungul tuturor evenimentelor de gaming din Sezonul 11. În plus, Alloy FPS este tastatura recomandată de către echipe de gaming de top precum NaVi Gaming, Echo Fox și Hell Raisers.

20170206_191901

Disponibilitate și suport

Tastatura de gaming Alloy FPS (preț recomandat de 499,99 lei) este disponibilă începând de astăzi, prin intermediul rețelei de magazine partenere HyperX. Alloy FPS include o garanție de doi ani și suportul și serviciile pentru clienți oferite de HyperX.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.