fbpx

Tech a Break – Pauza de tehnologie din magazinele Orange smart shop

Tech a Break – Pauza de tehnologie din magazinele Orange smart shop

13 iun. 2017 Altele

Orange lansează platforma Tech a Break cu evenimente găzduite în magazinele Orange smart shop.

Dacă vrei să încerci experiențe inedite de învățare, să vezi expoziții sau să participi la concursuri digitale, poți merge la evenimentele ce se vor desfășura până la finalul anului în Orange smart shop-urile din 13 orașe: Brașov, București, Arad, Bacău, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara.

Orange_TechaBreak_tech a break

Calendarul de evenimente poate fi consultat pe orange.ro/techabreak, unde acesta va fi actualizat permanent.

Programul evenimentelor începe cu lansarea concursului Smart Design Challenge.

Prin intermediul acestuia, tinerii designeri sunt provocați să proiecteze un obiect sau o instalație de design, atât decorativă, cât și funcțională, care se inspiră din produsele și serviciile Orange din categoriile: Orange Home (servicii de internet, televiziune, telefonie fixă, smart home) sau telefoane, accesorii, gadgeturi și wearables. Orange va premia cel mai bun proiect de design cu un premiu în valoare de 5000 euro. De asemenea, va mai fi acordat și un premiu de popularitate – câte o tabletă Samsung Galaxy Tab S3, în fiecare din cele 14 Orange smart shop-uri în care vor fi expuse proiectele. Concursul este dezvoltat în parteneriat cu Dizainăr.

Smart Design Challenge

Iar primele ateliere de educație digitală disponibile pe Tech a Break sunt dedicate familiilor:

  • Fast SuperCoders: începând cu 19 iunie, în magazinele Orange smart shop au loc ateliere de programare special concepute pentru copiii cu vârste între 10 și 13 ani, care vor învăța noțiuni generale de programare. Pe parcursul atelierului, copiii vor crea programe și vor dezvolta jocuri și povești interactive. La final, copiii vor primi recomandări pentru a continua activitatea acasă și pentru a obține certificatul de absolvire nivel 2 pentru micii programatori. Fast SuperCoders este un atelier susținut de către specialiștii Simplon România.

Orange_TechaBreak_Fast-Super-Coders

  • Smart Parents: tot începând cu 19 iunie, părinții sunt invitați la ateliere de parenting digital. Otilia Mantelers, Gabriela Maalouf și experții Orange vin în întâmpinarea părinților cu sfaturi despre cum putem ajuta copiii să înțeleagă atât avantajele, cât și dezavantajele tehnologiei, cum reușim să stabilim cu calm limite, astfel încât cei mici să dezvolte o relație sănătoasă cu tehnologia și să se bucure de toate beneficiile oferite de aceasta.

Orange_TechaBreak_smart-parents

  • Părinți la școală: în luna august, părinții și bunicii vor învăța cum pot folosi serviciile de internet pe smartphone, cum pot urmări costurile acestora, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile de zi cu zi sau cum se poate folosi telefonul pentru a fi cât mai aproape de cei dragi prin mesaje vocale, fotografii și înregistrări video.Atelierele sunt susținute cu sprijinul specialiștilor Orange.

Înscrierile se fac în prealabil pe pagina evenimentului sau în Orange smart shop-uri, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.