fbpx

Telefon la schimb și reparația garantată în 12 zile. Sună bine, nu?

Telefon la schimb și reparația garantată în 12 zile. Sună bine, nu?

20 mai 2016 Știri

Vești foarte bune pentru clienții Allview! Ei vor primi un telefon la schimb cât timp device-ul lor se află la reparat și au și garanția că smartphone-ul lor va fi reparat în 12 zile.

Allview va implementa împreună cu partenerul său, Diangi Grup, două servicii noi: Service Phone și 12 days commitment care cu siguranță vor fi bine primite de către clienții Allview. Programul pilot ce cuprinde cele două servicii va începe de luni, 23 mai și pentru început va fi integrat în service-urile grupului Diangi din București și Brașov.

Service Phone & 12 days commitment

Prin Service Phone, clienții Allview care își vor aduce telefoanele pentru reparații vor primi un alt telefon la schimb pe care-l vor putea utiliza cât timp terminalul lor se va afla în service.

Sunt sigură că sunteți încântați să primiți un telefon la schimb, nu?

Cel de-al doilea serviciu, 12 days commitment, garantează un termen maxim de 12 zile calendaristice pentru remedierea oricărei defecțiuni a unui produs Allview. În cazul în care reparația se prelungește peste acest termen, terminalul va fi înlocuit cu unul nou. Dacă produsul nu mai este disponibil în oferta Allview, utilizatorul va primi un model cu specificații similare.

Ne concentrăm toate eforturile pentru a diminua disconfortul pe care clienții îl resimt atunci când un dispozitiv devine nefuncțional. Știm cu toții că telefoanele au devenit instrumente indispensabile în viața noastră de zi cu zi și ne dorim ca atunci când un terminal ajunge în service, utilizatorul să nu piardă contactul cu cei dragi sau cu mediul profesional. Ne străduim de asemenea să scurtăm timpul necesar reparațiilor iar statisticile ultimelor luni arată că ne îndreptăm în direcția corectă, conform așteptărilor clienților noștri”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.   

Cele două servicii vor fi disponibile de săptămâna viitoare pentru clienții Allview care ajung în următoarele centre Diangi: București sectorul 6, pe Bdul. Iuliu Maniu nr. 71 și Bdul Timișoara nr. 92, iar în Brașov pe str. Brazilor nr. 61. După perioada de testare, programul ar putea fi extins si în cadrul celorlalte locații partenere.

Comentarii

  1. Foarte tare. Allview are mișcări de marketing ( sunt sigur ca am scris gresit) tot mai bune in ultima vreme. Sunt tare curios ce anume vor mai aduce nou cei de la Allview in timp si cum vor evolua. Bravo Allview!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.