fbpx

Primul brand românesc de accesorii telecom prezent în afara țării – Tellur

Primul brand românesc de accesorii telecom prezent în afara țării – Tellur

25 iun. 2017 Altele

Cu toții ne dorim smartphone-uri, tablete și alte device-uri de ultimă generație, dar la fel de importante sunt și accesoriile de calitate pentru ele. Accesorii ce le pot oferi noi funcții, le pot proteja sau le poate ușura utilizarea.

Eu mereu când îmi cumpăr un smartphone, cumpăr imediat și o husă de protecție potrivită pentru el. În timp am tot cumpărat cabluri de încărcare, baterii externe, suport de încărcare wireless, boxe bluetooth, suporți de prindere etc. Doar că majoritatea accesoriilor originale sunt și foarte scumpe sau sunt limitate ca diversitate de culori/mărimi/modele etc. Așa că mi-am cumpărat și multe accesorii compatibile de calitate, ca să fiu sigură că accesoriile folosite nu or să-mi deterioreze device-ul.

Recent am aflat de Tellur – primul brand 100% românesc de accesorii telecom “de export”

 20170621_103709

Tellur, brandul de accesorii lansat în 2016 de ABN Systems, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom şi entertainment, este singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment prezent în afara României cuprinde peste 1.000 de produse în portofoliu, grupate în principalele categorii: huse şi carcase de telefoane, protecţii din sticlă pentru telefoane, cabluri, baterii externe, cabluri de date, sisteme „hands free”, carduri de memorie, căşti Bluetooth, boxe Bluetooth, cabluri de date, suporţi pentru maşină, selfie-stick, încărcătoare.

20170621_101109

Mie mi-au atras atenția boxele Bluetooth cu radio și  design retro și cablurile de încărcare compatibile cu cele mai importante porturi – USB-C, micro-USB și Lightning, un sigur cablu și ești asigurat că poți încărca toate device-urile tale mobile.

Boxe Bluetooth cu radio FM de la Tellur #retro #music #tellur #bluetoothspeaker

A post shared by Victoria (@vickytoriawow) on

Printre produsele vedetă ale brandului Tellur, care vor susține dezvoltarea acestuia în perioada următoare, se numără căștile Morpheus Zeal, încărcătoarele certificate Qualcomm 3.0, bateriile externe 3 în 1, precum și husele de piele și carcasele premium. De altfel, în următoarele luni, pe piață vor fi disponibile noi produse inovatoare la nivel de design și funcționalitate, precum cabluri de date îmbrăcate în piele sau cu fir de Kevlar în interior.

20170621_100959

În cursul anului 2016, ABN Systems a dus brandul Tellur în Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie, Spania, Polonia, Grecia, Ucraina, Moldova, Albania, Croaţia şi Africa de Sud prin parteneri locali. Anul acesta, extinderea continuă cu Ungaria, Slovacia, Austria, Elveţia şi o ţară scandinavă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.