fbpx

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure

8 iul. 2015 Filme, Jocuri
Activision Publishing și Peanuts Worldwide anunță lansarea jocului Peanuts inspirat după The Peanuts Movie, un film ce va fi disponibil în această toamnă din partea 20th Century Fox și Blue Sky Studios. The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure este un side-scroller ce readuce în prim plan șarmul și personajele din clasicele benzi desenate ale lui Charles M. Schulz, a căror aniversare de 65 de ani o sărbătorim în 2015.
Peanuts_Logo

În The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure, Snoopy explorează lumile fantastice ale propriei imaginații cu scopul de a-i găsi pe Charlie Brown și prietenii săi, în ceea ce pare a fi un complex joc de-a v-ați ascunselea. Pe măsură ce le ia urma, Snoopy va dobândi costume noi care îi conferă abilități cu ajutorul cărora va depăși obstacole sau va putea chiar zbura. Din junglă în Paris și pe Lună, fiecare locație este realizată folosind stilul artistic prezent în film, aducând la viață toate detaliile din aventurile pe care Snoopy le visează cu ochii deschiși.

Snoopy_Screen1

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure este un joc pentru toate vârstele, cu un control simplu și multe surprize care apar pe parcurs. Un al doilea jucător se poate alătura lui Snoopy sub forma asistentului acestuia, Woodstock, care distrage atenția altor creaturi, deschide noi căi de acces și localizează obiecte de colecționat.

Snoopy_Screen2

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure va fi disponibil pe data de 6 noiembrie pentru PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii U și Nintendo 3DS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.