fbpx

The Playground by PC Garage la Comic Con 2016

The Playground by PC Garage la Comic Con 2016

26 mai 2016 Știri

PC Garage le dă întâlnire tuturor fanilor de gaming din România la Comic Con. În perioada 27 – 29 mai, va fi amenajat standul „The Playground by PC Garage“, în pavilionul C5 din incinta Romexpo. Este locul unde sunt aşteptaţi cei care vor să se distreze cu prietenii, bucurându-se de cele mai noi jocuri pe calculator.

PCGarage_2

La același stand va fi și faimosul robot BB-8 din cel mai nou film „Star Wars“. Acesta poate fi controlat prin telefon sau tabletă. De asemenea, zilnic, vor fi puse în joc super premii oferite de PC Garage, Logitech şi HyperX. Misiunea PC Garage la această ediţie de Comic Con este să pună accentul mai ales pe gaming ca experienţă distractivă, în detrimentul jocurilor competitive, care pot naște, uneori, „războaie“ chiar și între prieteni.

Eu o să fiu prezentă la Comic Con și o să vă transmit cele mai importante momente și imagini cu cele mai interesante și apreciate standuri. Dacă o să-mi placă foarte mult ce văd, o să filmez și live-uri pe facebook și pe snapchat.

PC Garage a mai pregătit pentru evenimentul din weekend și zona „Free Play“, care va aduce multe surprize vizitatorilor, printre care experienţe de joc pe cele mai tari sisteme PC Garage. În zona „Single-Player Challenge“, participanţii sunt încurajaţi să demonstreze că sunt cei mai buni la jocurile care vor fi pregătite. Și PC Garage mai lansează o provocare: „Co-Op Challenge Area“, o competiţie care încurajează colaborarea în echipă.

PCGarage_1

Acestea sunt însă jocuri clasice, deja știute din generație în generație, dar pentru cei care-şi doresc senzaţii tari, va fi disponibil kit-ul de realitate virtuală Oculus Rift. Pentru acesta, magazinul a pregătit un sistem PC pe măsură: Garage VR Duality. Acesta este echipat cu cea mai puternică placă grafică pentru VR de la AMD: Radeon Pro Duo.

Sper să ne vedem la Comic Con!

Comentarii

  1. Extrem de bine pentru tinerii care vor sa iasa din casa…sa se mai joace si in alta parte :)) . E un eveniment frumos, mai ales pentru cei din Bucuresti care pot ajunge numaidecat! Plus ca acolo poate testeaza jocuri pe care acasa nu le au + kit-ul de realitate virtuala la care nu au acces asa de multi! 🙂

  2. Foarte tare, as vrea sa fiu si eu acolo dar din pacate nu am cum. Dar totul suna foarte bine. Multa distractie din cate vad. Sper sa ajung si eu odata la Comic Con.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.