fbpx

Mai mult timp pentru lucrurile importante

Mai mult timp pentru lucrurile importante

10 nov. 2016 Altele

În fiecare zi am foarte multe lucruri de făcut: review-uri text, articole, de postat comunitate de presă, de editat review-uri video, particip zilnic la câte un eveniment de lansare… chiar nu știu cum să mă mai împart.

Ieri a fost exact la fel, și mai trebuia și să testez camera foto a unui smartphone pe care îl am deja de aproape o săptămână. Trebuia să plec prin parc și să fac poze cu el, ca mai apoi să vă arăt vouă cum au ieșit, să știți la ce să vă așteptați dacă cumpărați acel smartphone.

Cum am foarte multe de făcut și nu pot sta și la PC să scriu și să editez review-uri, și să fiu și în parc – mai ales pentru că stau în afara Bucureștiului și doar pe drum fac cel puțin o oră jumătate… am apelat la ajutorul celor de la Altex.

1476894523lp-bf

Altex înțelege importanța timpului – timpul este printre cele mai pretioase “bunuri” pe care le detinem. Timpul nu poate fi cumparat, dar putem găsi modalități creative “de a cumpăra timp”, de a adăuga câteva ore în plus la ziua de lucru. Cum? Cu ajutorul altor persoane, ar fi un exemplu… Eu am avut parte de ajutorul lui Ștefan, puteți vedea mai jos cu ce m-a ajutat și cât de bine s-a descurcat:

Rezultatul:

Altex organizează acum un Black Friday extins, care ține o lună de zile – până pe 23 noiembrie, ca să ai parte de mai mult timp și de mai multe oferte. Prin oferta extinsă de Black Friday ai mai mult timp pentru tine. Așa cum și eu o să am acum mai mult timp, nu o să fiu presată că am mai multe lucruri de făcut în același timp.

Poze realizate de Ștefan cu Huawei Honor 7 Lite:

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.