fbpx

Tom Clancy’s The Division este disponibil gratuit în pachetele promoționale GeForce GTX

Tom Clancy’s The Division este disponibil gratuit în pachetele promoționale GeForce GTX

18 feb. 2016 Jocuri, Oferte

Dacă faci upgrade la o placă grafică GeForce GTX 970 sau un model superior, sau achiziționezi un notebook cu GeForce GTX 970M sau un model superior, vei primi gratuit o copie a jocului „Tom Clancy’s The Division”. Jocul va fi trimis în format electronic în maxim 5 zile lucrătoare de la finalizarea comenzii pe site-urile partenere.

efe

„Tom Clancy’s The Division” se va lansa în martie și se anunță a fi un succes major, fiind încărcat de acțiune intensă și un mediu spectaculos.

Jocul este de tip third-person shooter in open world, iar acțiunea din „Tom Clancy’s The Division” are loc în mijlocul orașului New York. Misiunea jucătorului este de a restabili ordinea prin găsirea sursei unui virus puternic și devastator. El trebuie să colaboreze cu alți agenți Division pe măsură ce progresează, tot jucătorul transportă trei arme și explozibili (cum ar fi bombe lipicioase și a minelor inteligente) pentru a lupta împotriva dușmanilor.

Pentru randarea detaliilor e nevoie de o putere de procesare a imaginilor ridicată, adică de o placă video performantă. Orașul New York City – reprodus extrem de realist în cadrul jocului – poate fi explorat la un nivel de detaliu foarte ridicat, randat până la 4K, cu ajutorul GameWorks HBAO+ și a efectelor vizuale PCSS.

Division2

Bundle-ul este disponibil în România la PCGarage, evoMAG și MediaDOT.

Programul open beta pentru The Division este deschis între 19 și 21 februarie (în acest weekend), interval în care poți juca noul titlu.

Division3

Tom Clancy’s The Division se va lansa pe 8 martie 2016. 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.