fbpx

Toshiba relansează garanţia “No matter what”

Toshiba relansează garanţia “No matter what”

6 dec. 2015 Altele

Garanția „No Matter What” se aplică laptopurilor Toshiba achiziționate în perioada 1 octombrie 2015 – 31 martie 2016. Timp de un an de zile poți să stai liniștit indiferent ce pățește laptopul tău Toshiba, chiar dacă îl distrugi, ți-e furat sau dacă pierzi datele de pe el. 

Atenție! Garanția este valabilă doar pentru o singură problemă în primul an de utilizare.

IMG_4420

Tot ce trebuie să faci e ca după achiziția unui notebook Toshiba compatibil să-l înregistrezi în maxim 14 zile pe site-ul dedicat.

Cu o experiență de peste 30 de ani, cei de la Toshiba sunt convinși că laptopurile lor sunt atât de fiabile și bine construite, încât sunt în stare să îți ofere garanție indiferent de ce pățește laptopul tău.

Și conform unei statistici prezentate de ei, laptopurile Toshiba au una din cele mai mici rate de defecțiuni în primii trei ani de utilizare a unui laptop, fiind depășiți doar de Asus cu foarte puțin.

IMG_4418

Garanţia “No matter what” de la Toshiba oferă 5 mari beneficii:

1. Extinderea garanției normale de la 2 la 3 ani. 

2. Garanție pentru daune accidentale. Toshiba va înlocui sau va repara laptopul dacă acesta a fost deteriorat accidental în primul an de la data achiziţionării. Orice s-ar întâmpla. Ex: suc pe tastatura notebook-ului, căderi sau șocuri puternice etc.

IMG_4358

 

3. Garanție în caz de furt. Toshiba oferă clienţilor un laptop identic sau unul echivalent în cazul în care laptopul original a fost furat în primul an de la data achiziţionării.

4. Recuperarea datelor. Înlocuirea hard-disk-urilor defecte, dar și recuperarea datelor pierdute, în măsura în care o astfel de procedură mai este posibilă.

5. McAfee LiveSafe. Toshiba oferă și o licență McAfee LiveSafe pentru un an celor care se înregistrează pe site. Astfel laptopul este protejat de malware, spyware, programe nedorite și multe altele. McAfee LiveSafe oferă și protecție anti-spam și control parental, oferind o reasigurare sporită întregii familii.

IMG_4357
„No Matter What Guarantee” este un pachet oferit gratuit clienţilor si pune la dispozitia acestora siguranţă suplimentară în ceea ce priveşte calitatea şi fiabilitatea laptopurilor noastre. De asemenea, ne dorim ca, în această situaţie economică, clienţii noştri să beneficieze de puţină libertate. Considerăm că, prin aceasta, vom demonstra şi vom spori nivelul ridicat de încredere de care se bucură Toshiba pe piaţă”, a declarat Sandor van der Ham, director general al Toshiba Europe GmbH pentru Europa de Sud-Est, Turcia şi Israel.

La relansarea garanției, Toshiba a prezentat și laptopurile ce vin cu noul sistem de operare Windows 10.

Satellite Radius 11 – convertibil de 11,6 inci cu procesor Intel Pentium și touch display.

Satellite Radius 14 – tot convertibil de 14 inci cu Intel Core i3 sau i5, boxe Harman Kardon și baterie ce rezistă până la 8 ore.

Satellite Radius 15 – convertibil de 15,6 inci dotat cu procesor Skylake Intel Core i5 sau i7 și HDD de 1TB sau SSD de 256 GB.

IMG_4369

Vedeta este Satellite Radius 12 – 5in1 de 12,5 inci, cu ecran UHD 4K IPS, porturi USB 3.1 type C și boxe Harman Kardon. Convertibilul dispune și de procesor Intel până la i7, până la 512GB SSD și 8GB RAM. Radius 12 are și un buton dedicat pentru Cortana, dar dispune și de sistemul de autentificare Windows Hello.

 

Comentarii

  1. Toshiba sunt foarte buni in materie de laptopuri….
    foarte tare…mai nou avem si casco la laptop :))) super…dar cred ca vor fi si multi romani „ingeniosi”care sa si fure singuri laptopul :))) noi suntem descurcareti :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.