fbpx

Totul despre Revolut Metal

Totul despre Revolut Metal

13 iun. 2019 Aplicatii

Sunt sigură că ați auzit de Revolut. Este cel mai la modă metodă de plată. Dar nu este la modă doar pentru că ai cardul fizic legat la o aplicație smart de mobil ce îți ușurează mult viața. Este cool și pentru că te ajută să economisești mult și are cel mai bun curs valutar.

Eu când mă gândesc la Revolut, mă gândesc în special la aplicația de mobil, care este extrem de utilă. Când vrei să plătești. funcționează exact ca un card normal. Dar în aplicație vezi imediat ce plată ai făcut și către cine. Apoi la cele trei tipuri de card Revolut (chiar 4): Standard (fizic și/sau virtual), Premium și Revolut Metal  (așa cum am eu).

Abonamentul Revolut Metal este cel mai scump din cele disponibile (55lei/lună) și vine cu cele mai multe opțiuni, chiar și cu un card de metal pe care îl primești acasă. Frumos, elegant, simplu si de efect. Se vede din prima că este vorba de un card special.

Dacă după un an renunți la abonamentul Revolut Metal, vei pierde toate beneficiile, dar vei rămâne cu cardul Metal pe care îl vei folosi ca pe un card normal.

Dacă anulezi în primele 14 zile, se va percepe plata cardului și a transportului, adică în jur de 60-70 GBP, dacă anuleazi după 14 zile și ai abonament anual, ți se percepe taxa aferentă tuturor lunilor prevazute în contract. Pentru ca abonamentul să nu se reînnoiasca automat, ar trebui să anulezi cu câteva zile până la 1 zi înainte să expire abonamentul anual.

Dacă s-a optat pentru un abonament lunar pentru 12 luni, poți închide abonamentul oricând în primele 10 luni, cu un cost de 30 de euro. Dacă închizi după astea 10 luni, atunci vei fi trece la un abonament normal – free – în următoarea lună, gratis.

Toate avantajele unui card Revolut Metal sunt:

 • Contul curent în Marea Britanie
 • Cont de Euro cu IBAN gratuit
 • Cursul de schimb super bun
 • Schimb valutar nelimitat
 • Retrageri ATM gratuite până la 2,400lei (sau echivalentul în monedă locală)
 • Asigurare medicală gratuită când călătorești
 • Asigurare pentru întârzierea bagajelor & zborurilor + poți aștepta în lounge-urile VIP din aeroporturi (doar prima dată e gratis)
 • Livrarea cardului express oriunde în lume
 • Suport clienți cu prioritate – 24/7
 • Acces instant la 5 criptomonede
 • Serviciu exclusiv de concierge – încă nu am testat
 • Card Revolut Metal exclusiv
 • Carduri virtuale de unică folosință
 • Până la 0.1% cashback în Europa și până la 1% în afara Europei pentru toate plățile cu cardul – Da, cu Metal și primești bani înapoi.

În plus, cardul arată și foarte bine

 

Aplicația Revolut este cea care revoluționează banking-ul. În funcție de ce card alegi și de ce abonament vrei să plătești lunar, și opțiunile din aplicație se modifică. La unele nu vei avea acces. Dar dacă alegi cardul Metal, vei avea acces la toate opțiunile disponibile.

Aplicația este foarte sigură, accesul este protejat cu parola-PIN, amprentă sau FaceID – în funcție de device. Imediat ce intri în aplicație vei vedea soldul disponibil, pe care îl poți crește rapid și ușor, doar apeși butonul de Top-up, poți schimba bani în alte monede sau poți vedea istoricul tranzacțiilor.

Iar cardul arată bine chiar și lângă o farfurie care atrage toate privirile.

Opțiunile mele preferate, atașate cardului Metal, din aplicația Revolut sunt:

 • Funcția de Analiză – disponibilă pentru toate cardurile. Vezi rapid pe ce ai cheltuit cei mai mulți bani și chiar și în ce țară.
 • Plata instant către alți utilizatori Revolut. Poți trimite bani prietenilor din agenda ta sau utilizatorilor care sunt în preajma ta. Desigur, poți face și transfer bancar către persoane ce nu folosesc Revolut, dar plata nu este instant. Poți face și programări de plată. La fel de ușor poți și să ceri bani.
 • Modifică setări card. Nu doar că poți bloca imediat cardul dacă l-ai pierdut sau poți seta o limită de cheltuieli lunară ca să te asiguri că nu o să dai faliment, dar poți modifica limita de 100lei la plata contactless și chiar poți opri plata contactless, cu doar o apăsare de buton. În plus, poți bloca plățile online cu cardul – să te asiguri că nimeni nu o să cumpere de pe un magazin online cu cardul tău.
 • Vault. Aici poți crea seifuri virtuale unde vezi banii strânși în Metal Cashback (unde eu am aproape 22 lei, 22 lei pe care i-am primit inapoi fără să fac ceva special) sau în seiful făcut de tine. De ce ai face un seif? Pentru că acolo o să tot aduni măruntul setat să fie rotunjit, iar la un moment dat o să ajungi să vezi ca ai acolo 200-300 de lei, adunați câte 10-20 bani la fiecare tranzacție. O să îi poți retrage oricând. Da, sunt tot banii tăi, dar parcă e altceva când vezi că s-au strans 200lei decât să tot vezi ca ai în plus cu 20-30 bani.
 • Asigurare de călătorie gratis! Valabilă în întreaga lume. Acoperă Asistența medicală de urgență, tratamentul stomatologic de urgență, asigurare pentru bagaje întârziate sau pierdute, asigurare pentru zboruri întârziate și chiar plata costurilor cu cazarea dacă trebuie să dormi peste noapte la un hotel pentru că zborul a fost anulat.
 • Încă nu am folosit serviciul Concierge, mi se pare destul de ciudat – nu mă simt destul de bogată ca să-l folosesc. Și nici nu am tranzacționat criptomonede, nu este chiar ceva de interes pentru mine, dar sunt mulți interesați de acest subiect.

Vorbim de Revolut Metal de ceva timp și tot nu am acoperit toate avantajele și beneficiile pe care le oferă. Cred că cel mai bine e să-l testați voi. Chiar dacă trebuie să plătești o sumă lunară pentru el, Metal este un card extrem de util și avantajos dacă călătorești mult și ai ce bani să pui pe el 😀

Fă-ți cont folosind acest link și comandă gratuit cardul tău Revolut pentru a te bucura de schimb valutar excelent în străinătate -> https://revolut.ngih.net/4BO13

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.