fbpx

Transformă smartphone-ul în scanner 3D sau în camera video 360°

Transformă smartphone-ul în scanner 3D sau în camera video 360°

16 aug. 2016 Altele

ABC Data este unic distribuitor în Europa Centrală și de Est al scannerului 3D Pixelio. Pixelio este un dispozitiv unic, prin care orice smartphone modern poate fi transformat în scanner 3D sau în camera video care filmează la 360°. Scannerul creat de compania poloneză Smart3D este acum introdus în oferta companiei ABC Data, care devine astfel unicul distribuitor al Pixelio pe opt piețe din Europa Centrală și de Est. Printre acestea se numără și România.

Pixelio_3d(1)

3D Pixelio a avut și o campanie pe indiegogo care s-a încheiat cu succes în decembrie anul trecut.

Device-ul poate scana obiecte 3D ca apoi să fie printate la imprimante speciale 3D, poate face fotografii și poate filma în 360 de grade obiecte aflate pe device (realizând time-lapsuri), și mai poate fi folosit și ca baterie externă wireless pentru a încărca smartphone-ul tău. Detalii în video-ul de mai jos:

Astfel, produsul inovator devine accesibil unui grup foarte larg de retaileri și va ajuta la popularizarea tehnologiei de printare 3D, care presupune costuri reduse. Compania ABC Data nu este interesată doar de vânzarea unui echipament de calitate, ci și de educarea partenerilor săi.

„Putem scana tridimensional obiecte mici, dacă instalăm un smartphone cu softul potrivit pe un braț al scannerului. Dar asta nu e tot. Dispozitivul ne permite să facem fotografii panoramice de o calitate deosebită, video time-lapse sau filmări și poze la 360°. Cred că toți cei care îl vor folosi vor fi încântați”,  explică Robert Chițan, manager de produs ABC Data România.

Pixelio completează astfel lista de produse ABC Data, care avea deja mai multe imprimante 3D în ofertă. Acest scanner modern oferă o libertate deosebită în realizarea de proiecte care necesită imprimare tridimensională. Un alt detaliu important este că Pixelio poate fi util și celor care nu au nevoie de imprimare 3D, dar vor să realizeze fotografii panoramice deosebite.

Noul produs va fi disponibil în oferta ABC Data începând cu jumătatea lunii august.

Comentarii

  1. O idee cel putin interesanta. Eu deja ma gandeam de mult ( mai exact de cand a aparut Lg360 Cam) ca in viitor o osa apara telefoane care sa faca poza si filmulete in 360 de grade, si acest produs imi comfirma ca acest lucru urmeaza sa se intample. 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.