fbpx

#TravelcuF64 – F64 te învață să faci poze reușite în vacanță

#TravelcuF64 – F64 te învață să faci poze reușite în vacanță

17 iun. 2016 Altele, Foto
Nu mă consider fotograf, deși am un DSLR. Principalul motiv pentru care mi-am cumpărat un aparat foto profesional a fost să filmez video-uri cât mai reușite ale device-urilor pe care le testam. Apoi, treptat, am investit într-un microfon și un bliț bun pentru a surprinde imagini și video-uri clare când participam la evenimente de lansare.
Normal că mi-am folosit aparatul și în vacanță, deși cele mai multe poze au rămas doar pentru privirele mele și ale familiei.
IMG_8305
Aș vrea să-mi extind cunoștințele cu privire la aparatele foto, pentru că tot ce știu acum am învățat mai mult pe încercate. Așadar, cursul foto organizat săptămâna asta de către F64 pentru bloggeri s-a potrivit la fix.
Cursul „Inițiere în fotografie”, susținut de fotograful George Nicolae, ne-a prezentat toate detaliile de care avem nevoie pentru a utiliza un aparat foto la adevăratul lui potențial.
IMG_8526
Am învățat despre ISO, diafragmă, timp de expunere și alte elemente importante în fotografie, am testat echipamente dedicate (aparate foto/video, filtre, obiective și accesorii) și am învățat să ne alegem echipamentul potrivit pentru ceea ce vrem să fotografiem.
Cursul la care am participam face parte din cursul „Ghid de conversație vizuală” care se va mai ține în luna septembrie la F64. Aici puteți descoperii mai multe cursuri organizate de F64.
IMG_8491
Și nu uita de oferta  de care deja v-am povestit. Orice comandă de la magazinul F64 de cel puțin 100 de lei îți poate aduce o vacanță all-inclusive oriunde vrei tu. Campania este valabilă în perioada 8 – 21 iunie 2016. La finalul acesteia, câștigătorul premiului cel mare se va bucura de o vacanță all-inclusive în valoare de 1.000 de euro, în orice destinație își dorește. Cool, nu?

F64_All-Inclusive

Comentarii

  1. Am văzut live-ul , mulțumesc că l-ai făcut apropo, . Chiar am învățat niște lucruri foarte utile P.S. Și mie îmi place foarte mult fotografia și sper să învăț cât mai multe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.