fbpx

Tricouri cool pentru programatori cool, de la Luxoft

Tricouri cool pentru programatori cool, de la Luxoft

2 oct. 2018 Altele

Există concepția că programatorii sunt atât de căutați de către companii, încât ei niciodată nu își caută de muncă, ofertele de angajare pur și simplu vin către ei și abia dacă pot scăpa de ele.

E adevărat că programatorii au un salariu peste medie, un salariu destul de bun. Și își merită fiecare bănuț.

Dacă ai văzut vreodată o pagină de cod și te-ai uitat la ea de parcă e scrisă în chineză, probabil ai înțeles de ce sunt așa bine plătiți. Nu doar că aproape că vorbesc o limbă străină, dar acel cod chiar crează ceva de la zero. Din acest motiv, mulți programatori sunt considerați artiști, ei pot face din nimic o aplicație funcțională care îți poate ușura viața sau te poate binedispune.

Realitatea nu este departe de aceste concepții. Dar, ca la orice alt job, există concurență, mai ales că numărul programatorilor din România a tot cresc în ultimii ani. Noroc că încă există o cerere foarte mare din partea companiilor. Deși, în ultimul timp, ele sunt mult mai atente la ce programatori angajează, îi vor pe cei mai buni și se bat între ele ca să le ofere cele mai bune condiții. Așa se asigură că doar cei mai buni programatori vor aplica, nu doar pentru salariu, dar mai ales pentru condițiile de muncă oferite.

Una din companiile care angajează constant programatori este Luxoft –  furnizor de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare, care a intrat pe piața din România în 2008, dar livrează soluțiile la nivel internațional.

Luxoft acordă o atenție specială angajaților, iar pentru asta caută constant soluții de îmbunătățire a mediului de lucru și cele mai noi resurse tehnologice și de învățare pentru angajați Astfel, Luxoft oferă oportunități de dezvoltare angajaților în toate etapele carierei lor, indiferent de experiență sau nivelul de senioritate.

Pentru a atrage atenția programatorilor, Luxoft oferă și cinci tricouri super cool pentru programatorii cool. Campania se cheamă FREE TEE FOR IT.

Orice IT guru, indiferent de limbajul în care lucrează, poate primi un tricou personalizat.

Trebuie doar să parcurgi câțiva pași simpli:

  • Intri pe platforma freeteefor.it
  • Îți alegi tricoul preferat
  • Alegi quiz-ul cu limbajul de programare pe care îl cunoști. În total, poți alege din 5 quizuri: Java, QA, .NET, Oracle, C++. Fiecare quiz conține 10 întrebări la care trebuie să răspunzi corect din două încercări.
  • Încarci CV-ul tău în platformă, doar după rezolvarea corectă a quizului. Un reprezentant Luxoft te va contacta pentru confirmare.

Nu doar că vei primi un tricou cool, dar platforma îți asigură și un proces de aplicare simplu pentru a fi parte dintr-o echipă dinamică, într-una dintre companiile de software și dezvoltare IT cu cea mai rapidă dezvoltare.

Tu ești un programator cool? Vrei un tricou cool? Intră pe freeteefor.it și alege tricoul care te reprezintă mai bine.

 

Comentarii

  1. Angajeaza multi dar si pierde multi. In ultimii ani toti programatorii capabili au plecat pt ca sunt platiti prost si tratati groaznic de manageri extrem de incompetenti. in 2 ani au scazut 30% in efectiv si cei care vin sunt pusti fara prea multa experienta. Luxoft nu accorda atentie angajatilor ci isi bate joc de cei care aduc valoare proiectelor si ii promoveaza pe cei incapabili.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.