fbpx

tsu – reteaua sociala ce te plateste pentru ce postezi

tsu – reteaua sociala ce te plateste pentru ce postezi

22 dec. 2014 Altele

tsu se pronunţa Sue şi este prescurtarea pentru Tsunami. Rețeaua tsu.co a fost lansată anul trecut în luna octombrie și încet, încet devine una din cele mai populare rețele de socializare cu peste un milion de utilizatori (a depășit fosta „vedetă” – Ello).

tsu-social-network-e1415321346471

Secretul? tsu promite utilizatorilor sume de bani în schimbul conținutului de calitate postat de ei.

Cum funcționează? tsu, ca mai toate rețele de socializare, afișează reclame. Doar că 90% din banii primiți din reclame sunt distribuiți utilizatorilor ce au postat un conținut de calitate. Conținutul este considerat de calitate dacă primește like-uri, share-uri și comentarii, ceea ce nu mi se pare o idee tocmai bună pentru că așa apare spam-ul. În plus, tsu își recompenseze utilizatorii și în funcție de câți prieteni au.

Eu am testat aceasta rețea timp de o săptămână, perioadă în care am postat 4 poze și am dat mai multe like-uri. După cele 7 zile, am observat ca acum am 0,01 dolari în cont.

fgfgfg

Banii câștigați se pot retrage când ajungi la suma de 100 de dolari sau îi poți dona, suma minimă pentru a dona fiind de 1 dolar.

tsu semănă destul de mult cu un sistem piramidal și de aici vin și toate controversele, mulți cred că strategia este doar pentru a atrage mulți utilizatori dar nimeni nu va primi bani. Eu cred că se vor ține de cuvânt pentru că tsu lucrează cu Fullscreen – rețea cu care lucrez și eu pentru contul meu de youtube și pot spune că sunt foarte serioși.

Au fost introduse și destule filtre si limite tocmai pentru a preveni spam-ul. Utilizatorii sunt limitați la maximul 50 de cereri de prietenie în așteptare pe o perioada de 7 zile, pot raporta continutul indecent sau spam-ul, iar mesajele care au fac abuz de hashtag-uri sunt limitate. Din păcate aceste filtre nu funcționează așa cum ar trebui, zilnic am văzut persoane ce „cerșeau” like-uri sau share-uri, spam sau conținut înșelător.

Ca să crești suma din cont trebuie să postezi conținut apreciat de ceilalți utilizatori, cu cât mai multe vizualizări, share-uri, like-uri și comment-uri, cu atât mai mulți bani.

bani-tsu

Accesul se poate face doar pe baza de invitație.

Aici este invitația mea pentru voi – https://www.tsu.co/victoria_giorgiana

Aplicația tsu poate fi accesată și pe Android sau iOS.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.