fbpx

Ultima zi fără Facebook

Ultima zi fără Facebook

13 ian. 2016 Altele

Ultima zi fără Facebook parcă a fost și cea mai ușoară, aproape că nini nu m-am gândit să intru pe Facebook. Mi-am stabilit un plan de atac și abia aștept să-l pun în aplicare, să văd dacă toată pauza asta chiar mi-a folosit la ceva pe termen lung.

Planul e așa: Nu o folosesc varianta web a Facebook-ului pe desktop, o încerc să intru doar pe messenger de pe mobil, și tot de pe mobil pe varianta web a Facebook-ului. Da, o să mă chinui ceva, dar pentru că o să-mi fie greu să stau pe Facebook pe telefon sper să mă limitez astfel la doar câteva scroll-uri, fără să pierd ore întregi pe Facebook.

cell-phone-791365_1280

Mulți ar zice că nu e deloc greu să stai 5 zile fără să intri pe Facebook. Da, nu e greu dacă ești plecat în vacanță, dacă ești la munte și nu ai semnal, dacă ești foarte ocupat cu rezolvarea altor probleme etc. Dar dacă stai acasă, mereu în fața PC-ului, cu diverse lucruri de rezolvat pentru job dar fără să fie ceva urgent, și dacă la fiecare 10 minute primești cel puțin o notificare… îți dai seama că nu e deloc ușor să te abții să nu intri pe Facebook.

După cum am zis deja de foarte multe ori, eu nu vreau să renunț la Facebook, vreau doar să nu mai ajung să stau ore în șir doar să dau scroll.

În câteva ore o să fie testul final. O să mai postez un articol în 2-3 zile ca să vă spun dacă observ o modificare substanțială.

Wish me luck!

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.