fbpx

Un expansion pentru Hearthstone: The League of Explorers

Un expansion pentru Hearthstone: The League of Explorers

7 nov. 2015 Jocuri, Lansari
Hearthstone, cel mai nou fenomen de Blizzard (Overwatch fiind încă în beta) primește încă un expansion de tip Adventure: The League of Explorers.
 
2015-11-06_14-52-23
Alături de un video de prezentare, la BlizzCon Day 1 s-au mai discutat și detalii despre cărțile noi și despre structura lansării, toate în modul tipic funny și entertaining al creatorilor Hearthstone ceea ce a creat o atmosferă excelentă pe tot parcursul prezentărilor.

Scopul aventurii este descoperirea Staff of Origination care a fost împărțită în 3 bucăți.
Se vor lansa 45 de cărți noi, alături de multe personaje noi pentru universul Hearthstone, dar și pentru universul WarCraft, cum ar fi: Elise Starseeker, Reno Jackson, Sir Finley Mrrgglton, (pentru că cine nu vrea un sir Murloc?) și Brann Bronzebeard.
brann_minecart
Câteva din cărțile prezentate sunt: Explorer’s Hat, Forgotten Torch (primele cărți pe care le primești gratis oricâte wing-uri cumperi), Jeweled Scarab, Obsidian Destroyer, Summoning Stone, Fierce Monkey, Ancient Shade, Excavated Evil etc. Poate cea mai interesantă legendară noua este: Elise Starseeker, care jucată pune în deck-ul tău Map to the Golden Monkey, carte pe care dacă o tragi și o joci îți pune în deck The Golden Monkey, care DACĂ ajungi să o tragi și să o joci transformă tot deckul tău în legendare.
BrannBronzebeard_enUS_png_jpgcopyStructura lansării va fi putin diferită, deoarece de această dată sunt doar 4 wings de explorat, în loc 5 wings, dar acest lucru este compensat de lansarea mai multor cărți și de cele 9 class challanges noi, ca și în adventure-urile trecute.
Misiunile vor fi puțin diferite, pe langă luptele tradiționale vor fi și misiuni de tip escape, în care nu te vei lupta cu un oponent propriu zis… scopul tau fiind doar să supraviețuiești un anumit număr de runde.
Lady_Naz_jar_png_jpgcopy
Modul Heroic va fi prezent și aici pentru jucătorii care vor să deblocheze un card back special.
Pe lângă cărți noi, personaje noi, un board nou, vom primi și un nou Keyword pentru o mecanică nouă a jocului: Discover. Când joci o carte cu Discover ea îți va arăta pe ecran alte 3 cărți din care îți alegi una și o adaugi în mână. Acele 3 cărți pot fi de oriunde, nu se limitează la cărțile pe care le-ai ales pentru deck-ul tău. De exemplu: Discover a 2-cost card afișează oricare 3 cărți care costă 2 mana și poți păstra una din ele. Singura limită fiind impusă de clasa cu care se joacă. Nu va afișa cărți de la alte clase, doar Neutral și de la clasa jucată.
635824410907358929
Ca deobicei, toate cărțile noi vor fi adăugate și în modul Arena pentru oricine, chiar dacă nu a cumpărat nici un Wing din .
Prețul: 20$ pentru toate cele 4 Wing-uri sau câte 7 $ sau 700 gold per wing.
Lansarea primului wing va fi pe data din 12 noiembrie, apoi se vor lansa câte 1 wing/săptămână cu pauză pentru Thanksgiving.
League_of_Explorers_Art
Cel mai amuzant personaj este Sir Finley Mrrgglton, cel pe care trebuie să îl salvăm.
Mrrrrgl Mrrrrrgl!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.