fbpx

Un nou smartphone cu un super preț – Philips S326

Un nou smartphone cu un super preț – Philips S326

8 sept. 2016 Oferte

China Electronics Corporation (Philips) lansează în România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S326. Acest terminal dual SIM este compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât și TDD-LTE și este disponibil în oferta Digi Mobil. Smartphone-ul va putea fi achiziționat și de la eMag sau de alți retaileri specializați.

Philips S326

Smartphone-ul beneficiază de port infraroșu, iar aplicația aferentă transformă Philips S326 într-o telecomandă pentru majoritatea aparatelor electrocasnice. De asemenea, acest terminal dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth 4.0 și GPS.

Ecranul de tip HD IPS are 5 inch și o rezoluție de 1.280 x 720 pixeli. În ceea ce privește camerele foto, Philips S326 este dotat cu o cameră principală de 8 megapixeli cu focalizare automată și flash și o cameră frontală de 2 megapixeli, pentru fotografii și selfie-uri reușite, indiferent de condițiile de luminozitate.

Philips S326 este echipat cu un procesor quad-core de 1,5 Ghz și rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB și 1 GB RAM și un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 GB. Bateria este de 3.000mAh.

Noul model este unul mid-range, cu specificații acceptabile.

Philips S326 este disponibil la un preț recomandat de 449 lei (la abonament Digi Mobil).

Philips S326’

Digi Mobil Optim Nelimitat

NELIMITAT convorbiri în ORICE rețea națională, fixă sau mobilă.
NELIMITAT convorbiri internaționale în principalele rețele fixe din UE, SUA, Canada și China și 3000 de minute convorbiri internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE.
NELIMITAT internet mobil
– viteze de până la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul până la 10GB în rețeaua 3G
– viteze de până la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de până la 30GB – în rețeaua 4G.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.