fbpx

Unboxing KMAX One din dronă

Unboxing KMAX One din dronă

4 mai 2016 Smartphone-uri

KMAX One are parte de cel mai interesant unboxing pe care l-am făcut până acum.

Pentru majoritatea tinerilor este important să aibă un smartphone performant, cu un design reușit, un smartphone care să le permită să fie mereu conectați la internet și mereu în legătură cu prietenii lor, și, desigur, să facă poze reușite. Cel puțin asta este concluzia mea după ce, în cei doi ani de când fac review-uri pentru cele mai noi device-uri, am discutat cu sute de tineri despre smartphone-uri

Un alt aspect important pentru tineri este prețul telefonului, toți și-ar dori un smartphone performant la un preț potrivit.

KMAX ONE

Nu este deloc ușor să îmbini toate aceste caracteristici. Ce bine că mereu apar device-uri noi pe piață care cresc competiția între producători, pentru că doar așa se vor lansa smartphone-uri din ce în ce mai bune la prețuri acceptabile.

Smartphone-ul pe care vreau să vi-l prezint astăzi – KMAX One este produs de către compania KMAX, brand nou în România, dar cu experiență internațională. Cei de la KMAX sunt în România din anul 2015, ei produc în propria lor fabrică: tablete, laptopuri, ceasuri smartwatch, telefoane mobile, ochelari VR, brățări fitness, produse smartHOME etc. pe care le puteți găsi pe eMag.ro și pe ekmax.ro.

KMAX ONE

Dar hai să aflăm mai multe despre KMAX One în timp ce îi fac și un unboxing. Și nu orice fel de unboxing, ci unul filmat și din dronă! Pentru că experiențele sunt cele care contează! Și trebuie să facem mereu ceva nou, diferit și amuzant.

Unboxing video:


KMAX One este un smartphone de 5 inci, cu Android 5.1 Lollipop și cu două camere foto ce au ambele 13MP.

KMAX ONE are structura realizată din metal (dintr-un singur bloc de aluminiu pentru o mai mare rezistență) și plastic alb pe spate. Cu o grosime de doar 7.3 milimetrii și cu 126 de grame, KMAX ONE are un aspect plăcut.

Ecranul este HD IPS, are 5 inch și acoperă 70% din suprafața telefonului. Pe spate putem vedea imediat senzorul de amprentă care te ajută și să faci poze.

KMAX ONE

Cel mai interesant aspect la acest smartphone sunt cele două camere foto de 13MP fiecare cu 5 lentile, ce dispun de autofocus, bliț și moduri speciale pentru fotografii.

KMAX ONE are procesor Octa-Core, memoria RAM de 2 GB LPDDR3, memorie internă de 16 GB, extensibilă prin card Micro SD și o baterie de 3000 de mAh ce ține până la două zile, dar și încărcare de tip fast-charge.

cablu reversibil

Dacă ești printre primii 200 care cumpără acest model, primești cadou un cablu microUSB reversibil inteligent ce permite setarea timpului de încărcare cu ajutorul unui buton, pentru a evita supraîncărcarea și uzura bateriei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.