Unboxing live pentru Huawei P9

Unboxing live pentru Huawei P9

29 apr. 2016 Altele, Smartphone-uri

Hai să vedem cum se comportă noul flagship de la Huawei – Huawei P9, device ce dispune de două camere foto principale de 12MP cu lentile Leica și senzor Sony.

V-am povestit deja destul de multe despre Huawei P9 – noul flagship de la Huawei.

După prezentarea live filmată chiar la evenimentul de lansare din România, a urmat rândul unui unboxing live. Mi s-a părut o idee foarte bună să filmez un unboxing alături de voi, nu doar că am putut să vă arăt mult mai ușor ce este în cutie și exact cum arată telefonul, dar chiar am putut avea un dialog în timp ce prezentam device-ul. Cred că ar trebui să mai fac astfel de unboxing-uri live pe Facebook, ce ziceți?

Aici puteți viziona unboxing-ul live de pe pagina mea de Facebook.

Huawei P9
Live unboxing Huawei P9

 

Persoanele care s-au uitat live au fost foarte interesate de produs, de caracteristice lui și de camera foto duală ce utilizează lentile Leica și senzor Sony. Au fost peste 290 de comentarii la care am încercat să răspund chiar în timpul filmării. M-am bucurat să pot să vă prezint exact ce erați curioși să descoperiți, sper că așa v-am răspuns la multe întrebări legate de device.

Huawei P9
Huawei P9

 

Trebuie să mă mândresc că deja testez acest device în programul Orange Smartphone Tester. O să revin curând cu un unboxing live pe pagina mea de Facebook, un review complet și cu foarte, foarte multe poze realizate cu Huawei P9.

banners_728x90

Pasionații de fotografie vor fi încântați să descopere Huawei P9, primul smartphone proiectat în colaborare cu Leica, a cărui noutate o reprezintă camera duală, compusă din două camere de 12 MP, cu senzori RGB și BW, și care integrează tehnologia Hybrid Focus. Camera Monocrom de pe Huawei P9 reușește să surprindă imagini cu o luminozitate de 300% mai mare decât alte camere foto.

Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, la un preț recomandat de 2.499lei – Un preț potrivit pentru capabilitățile telefonului.

Eu testez acest device în programul Orange Smartphone Tester.

Comentarii

  1. Îmi place Huawei P9. Îl are iubitul meu și este incantat de telefon, sincer arată bine modelul. Camera foto este un mare avantaj.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.