fbpx

Unboxing Samsung Galaxy A41

Unboxing Samsung Galaxy A41

13 iun. 2020 Unboxing

Înainte, când discutai de un telefon de buget, mid-range, la 1.000lei-1.500lei, te așteptai să fie un telefon destul de simplu, cu un design mai șters, din plastic, cu o cameră foto foarte slabă, procesor slab și un display care lăsa mult de dorit. Dar în ultimii doi ani lucrurile s-au schimbat. Telefoanele mid-range au ajuns să arate identic cu cele de top, de multe ori au baterii care țin mai mult, display-uri foarte bune, sistem de 3-4 camere foto și alte specificații ce nu par deloc de telefoane mid-range.

Ăsta e cazul și pentru Samsung Galaxy A41 ce costă 1.300lei. Numele poate nu te dă pe spate, dar Galaxy A41 este echipat cu un ecran Super AMOLED Infinity-U de 6,1 inci Full HD+. și dispunde de o baterie de lungă durată de 3.500mAh, care poate fi încărcată fast-charge.

V-am recomandat de sute ori să vă cumpărați un telefon potrivit pentru voi, un telefon pe care vi-l permiteți. Știu, toată lumea vrea ce e mai bun și mai scump, dar poate nu aveți nevoie de așa ceva. Poate aveți nevoie doar de un telefon bun, performant, cu o cameră foto mai mult decât decentă și o baterie care ține toată ziua. De ce să dați triplu pe un smartphone cu un super procesor dacă doar răspundeți la apeluri și stați pe whatsapp? De ce să dați pestte 4.000 lei pe un smartphone cu sistem de 5 camere foto dacă doar faceți poze la animalul de companie și asta din când în când?

Un model precum A41 este mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor.

Galaxy A41 dispune de o configurație puternică a camerei. Pe spate regăsim un sistem de trei camere – o cameră principală de 48MP, o cameră Macro de 5MP și o cameră Ultra-Wide de 8MP. Camera frontală este de 25 MP cu Live Focus, care realizează selfie-uri uimitoare și apeluri video de înaltă calitate.

Are un procesor Octa-core avansat și 4 GB RAM ce oferă o performanță bună. Are și 64 GB stocare internă ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 512 GB.

În plus, telefonul este dual-SIM și vine și cu senzor de amprentă. Eclar că ai pe el tot ce ai nevoie.

Galaxy A41 arată foarte bine și este disponibil în nuanțele Prism Crush Black, Prism Crush White și Prism Crush Blue.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.