fbpx

Unboxing și prime impresii despre Samsung Galaxy S10 Plus

Unboxing și prime impresii despre Samsung Galaxy S10 Plus

9 mart. 2019 Smartphone-uri

Săptămâna trecută am fost la Mobile World Congress în Barcelona special pentru a vedea noile modele de smartphone-uri de la Samsung: Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G și Galaxy Fold (pe care l-am admirat de la distanță). Din prima preferatul meu a fost Samsung Galaxy S10+ (aș fi ales Galaxy S10 5G, dacă aveam unde să-l folosesc).

Cele trei modele principale: S10e, S10 și S10+ sunt deja disponibile în magazinele online. Aici puteți vedea oferta celor de la Orange pentru Galaxy S10+.

Modelele sunt disponibile în nuanțele: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue și Canary Yellow. Galaxy S10+ vine pe piață și în două variante noi, ceramice: Ceramic Black și Ceramic White, dar și cu o capacitate de până la 1TB.

Eu am primit, prin programul Orange Smartphone Tester, modelul Galaxy S10+ pe culoarea Prism Green, cu 128GB spațiu de stocare intern. Fiind un smartphone care te inspiră, am pregătit și un  unboxing un pic mai creativ:

În cutie găsim telefonul protejat de folii de protecție pe spate și fată, adaptorul de încărcare la priză, cablul de încărcare și transfer de date, adaptorul de la micro-USB la USB-C, adaptorul de la USB la USB-C, și căștile audio in-ear AKG, de data asta pe alb. Desigur, mai găsim și manualul și instrucțiunile de utilizare.

O să revin și cu un review detaliat, după ce o să mă joc un pic mai mult cu el.

La prima vedere, spatele de pe Galaxy S10+ te lasă fără cuvinte. Modelul primit de mine – Prism Green arată superb, pare mai degrabă turquoise – între albastru și verde, în funcție de cum „îl bate” lumina. Spatele este protejat de Gorilla Glass 6, dar alunecă destul de tare și se umple imediat de amprente.
Telefonul are un display curbat de 6.4inci AMOLED cu o rezoluție de 1440 x 3040 pixeli, un pic mai mic decât telefonul meu – Note 9 (tot 6.4″). Nu mai are notch – acum are un display „perforat”, în partea dreaptă au fost ascunse cele două camere foto secundare și senzorul de recunoaștere facială.
Tot ecranul ascunde și senzorul de amprente, în partea de jos.
S10+ are o cameră frontală Dual Camera: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°) și RGB Depth: 8MP FF, F2.2 (90°).
Rama care înconjoară telefonul este metalică, dar pare ceva mai sensibilă decât până la aceste modele.

Jack-ul audio de 3.5mm încă există, ceea ce pentru mine este un plus, iar portul de transfer de date și încărcare este USB-C.

O altă noutate la S10+ este Wireless PowerShare, ce face posibilă încărcarea altor dispozitive certificate Qi. Galaxy S10+ Wireless PowerShare va încărca dispozitive portabile compatibile. În plus, Galaxy S10 este capabil să se încarce pe el, dar și un al doilea dispozitiv, ambele simultan, cu ajutorul Wireless PowerShare, în timp ce este conectat la un încărcător obișnuit.

S10+ are o baterie de 4,100mAh, suficientă pentru o zi plină.

O să revin cu mai multe detalii despre Samsung Galaxy S10+ pe măsură ce îl testez. Pe canalul meu de Youtube puteți urmării review-urile video, iar pe pagina mea de Facebook și pe Instagram o să tot pun poze și video-uri făcute cu S10+.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.