fbpx

Unboxing și scurtă prezentare Moto Z2 Play

Unboxing și scurtă prezentare Moto Z2 Play

12 sept. 2017 Smartphone-uri

Unboxing-ul de azi pentru Motorola Moto Z2 Play este unul special 😀 Este filmat în avion spre Berlin.

Moto Z2 Play este cel mai recent device lansat de Lenovo ca urmaș al lui Z Play, perfect pentru utilizatorii care doresc un telefon mid-range cu design interesant și versatil – grație diferitelor module care pot fi montate pe spatele lui. El vine cu un spate simplu, dar poate fi oricând înlocuit cu tot felul de module care nu doar că arată bine, dar pot și îmbunătăți performanțele telefonului, ale camerei, ale sistemului audio etc.

IMG_6488

Ce găsim în cutie:

– Telefonul

– Diferite ghiduri/instrucțiuni

– Pin pentru scoaterea SIM-ului

– Încărcător USB + adaptor de priză

– Spate standard fără Mod

Nu conține căști audio în cutie.

IMG_6492

Moto Z2 Play este identic ca dimensiuni cu Moto Z Play și Moto Z, deoarece se dorește ca toate Moto Mods-urile cumpărate anterior, pentru modelele precedente, să se potrivească și la acesta, eventual și la următorul model.

În partea spate-jos a telefonului avem pinii de conectare pentru Moto Mods, care sunt identici ca la versiunile precedente pentru a păstra compatibilitatea.

Telefonul este foarte subțire – 6mm, mai subțire ca primul Moto Z Play (care avea 7mm), dar reușește să readucă headphone jack-ul de 3.5mm. Evident că orice spate/Mod pus va mări considerabil grosimea telefonului, dar el poate fi folosit și fără moduri.

IMG_6491

Această schimbare de grosime afectează mărimea bateriei, care a scăzut de la 3510 mAh pentru modelul precedent la 3000 mAh pentru Moto Z2 Play.

Camera foto principală iese destul de mult în evidență, dar odată ce îi lipești orice spate/Moto Mod nu se va vedea atât de rău.

Z2 Play nu este waterproof, dar este splashproof. Rulează Android 7.1.1. Are un display de 5.5 inch, 1920 x 1080 pixels FHD super AMOLED screen, protejat cu Gorilla Glass 3

IMG_6489

CPU: Snapdragon 626 Octa Core 2.2GHz

Camera: 5.0MP camera frontală wide-angle + camera principală 12.0MP,  f/1.7, phase detection și autofocus laser, dual-LED (dual tone) flash

Storage: 6GB RAM + 64GB ROM

Baterie: 3000 mAh

Conectori: 3.5mm Headphone Jack, USB-C, Moto Mod Connector, Slot Card microSD

IMG_6490

Moto Z2 Play va fi disponibil în culorile: Lunar Grey, Fine Gold, Nimbus Blue.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.