fbpx

Un nou browser pentru cei care adoră personalizarea – UR Browser

Un nou browser pentru cei care adoră personalizarea – UR Browser

22 iun. 2016 Altele

UR Browser este un navigator de Internet user-friendly, care reunește tehnologia și conținutul digital într-o prezentare originală, lansat în versiunea beta de către Adaptive Bee, startup franco-român specializat în crearea de produse digitale pentru PC și platforme mobile.

Screenshot UR Browser

De aici puteți descărca browser-ul pentru a-l testa.

Eu chiar acum l-am descărcat. La prima vedere pare ușor de folosit și plăcut ca design, recunosc că m-a cucerit cu poza din Grecia. Locația nu o preia corect, opțiunele de chat din partea dreaptă-jos sunt foarte utile, poți schimba shortcut-urile în funcție de ce ai tu nevoie, iar browser- ul permite o personalizare în detaliu. Din păcate, motorul de căutare folosit implicit e Bing, dar din setări te poți muta pe google, mai ai ca opțiuni și Teoma, Yahoo!, AOL sau Ask.

fds

Produsul răspunde nevoilor fiecărui utilizator, prin oferirea multiplelor facilități de customizare, pentru a determina o experiență unică. În calitate de browser „all-in-one”, UR Browser oferă o navigare sigură, opțiunea de personalizare cu o galerie vastă de teme și elemente, o unealtă de descărcare care asigură securitatea fișierelor descărcate și o galerie media pentru organizarea și rularea acestora – toate acestea direct din navigatorul de Internet.


Bazat pe software-ul „open-source”, Chromium, dezvoltat de comunitatea online şi folosit și îmbunătățit de Google în browserul Chrome, UR Browser beneficiază de o securitate sporită, pe lângă caracteristicile dezvoltate pe cont propriu, precum scannerul de fișiere încorporat, destinat descărcării în siguranță maximă a fişierelor de pe Internet. După succesul mai multor aplicații pentru smartphone, în special UR 3D Launcher și UR Launcher, AdaptiveBee își propune să extindă personalizarea și mai departe de platforma Android. Cu un browser disponibil pentru PC, în platformele Windows și macOS, UR Browser dorește să țintească o audiență cât mai largă.

fd

Fondată în 2016, AdaptiveBee este un startup, specializat în crearea de produse digitale web, PC șiplatforme mobile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.