fbpx

Urban Wallet – portofelul tău inteligent

Urban Wallet – portofelul tău inteligent

25 mai 2016 Altele, Concursuri

Innovation Labs, principalul program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice din România, a ajuns aproape de final. Zilele trecute a avut loc etapa finală – DemoDay la Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, iar mâine are loc etapa finală pentru echipele din București.

Innovation Labs este cu siguranță o rampă de lansare pentru multe proiecte, indiferent dacă vor fi desemnate câștigătoare sau nu, dar și pentru mulți viitori antreprenori de succes, mai ales când îi ai ca mentori pe Andrei Pitiș – fondator Vector Watch, Bogdan Iordache – fondator How to Web, Radu Georgescu – probabil cel mai influent antreprenor din România, Lucian Ghindă – co-fondator Dev Academy, și mulți alții.

image-2016-02-17-20802637-41-innovationlabs-2016

La evenimentul Demo Day – eveniment ce marchează încheierea programului Innovation Labs 2016, și unde se vor alege echipele câștigătoare ale acestei ediții. Echipele care au fost selectate la Hackathonul Innovation Labs din București, ce a avut loc în luna martie 2016, vor reveni în fața juriului și a publicului cu prototipurile produselor la care au lucrat în timpul perioadei de mentorat. Alături de echipele din București vor participa și echipele câștigătoare din Sibiu, Timișoara și Cluj-Napoca, care au trecut deja de o etapă preliminară de selecție. La evenimentul de mâine vom putea vedea și prototipuri inovatoare.

Una din echipele care își vor prezenta mâine prototipul proiectului lor este UrbanWallet. Cei de la Urban Wallet au creat un portofel securizat (mai nou și o geantă) care nu permite copierea datelor și furtul de bani de pe cardurile Contactless, dar care și arată foarte bine, fiind personalizate cu orice imagine aleasă de client sau cu imagini prestabilite apreciate de către geeks. În plus, buletinul încape la fix în el, materialul este reciclabil și impermeabil, iar portofelul este foarte subțire.

IMG_8892

Pentru că mi se pare un proiect interesant, am filmat un interviu live cu Alexandru Penu, reprezentant Urban Wallet. Puteți vedea mai jos live-ul!

Supriză! Urban Wallet are și un concurs pentru voi.

Urmărește cu atenție video-ul despre Urban Wallet, descoperă exact cum funcționează acest portofel inteligent, apoi propune un slogan pentru portofelul Urban Wallet pentru a câștiga un model personalizat de tine.
Reprezentanții Urban Wallet vor alege trei sloganuri, pe cele mai reușite după părerea lor, pe care le vor premia cu câte un portofel inteligent.
Câștigătorii își pot alege design-ul portofelului. Cool, nu?

IMG_8897

Aștept sloganurile voastre până mâine (26 mai) la ora 20.00 pe pagina mea de facebook sau în secțiunea de comentarii de mai jos.
Baftă!

Eu am primit deja portofelul meu cu Sailor Moon 😀 Da, eu am ales imaginea. Arată interesant, nu? Acum cardurile mele contactless sunt în siguranță.

IMG_8888

Programul Innovation Labs 2016 este organizat de Tech Lounge în parteneriat cu Orange, Carrefour și The Romanian-American Foundation.

Comentarii

 1. Am fost in direct cu voi si…nici nu stiu cu ce sa incep… E fenomenal si imi doresc la maximum un astfel de portofel din urmatoarele motive:
  1. asa nu mi-ar fi teama sa accept cardul contactless, momentan nu l-am vrut
  2.cred ca singurul portofel in care incape lejer buletinul
  3.il personalizez cum vreau eu?! asta e super!
  4.compartimentul pentru monezi e ceva nou si … e genial!
  P.S. este superb portofelul ales pentru tine…si in interior arata atat de dragut!

  Le doresc succes celor de la Urban Wallet…si succes si mie la concurs :))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.