fbpx

Va prezint mReady!

Va prezint mReady!

6 aug. 2012 Altele, Aplicatii

Pentru ca tot suntem in spiritul Olimpiadei si promovam valorile romanesti, azi o sa va povestesc despre o companie din Romania, plina de oameni tineri si ambitiosi, ce isi doresc sa-si puna amprenta asupra aplicatiilor mobile.

In urma cu ceva timp, am avut o intalnire cu Andrei Costescu – Fondatorul companiei si Florin Covaci – Business Development Officer (doi baieti tineri si plini viata), in cadrul careia mi-au povestit mai mult despre ce fac ei si despre planurile lor de viitor.

mReady  sau mai bine zis, mobileReady, este o companie de aplicatii mobile, specializata in dezvoltarea de aplicatii mobile pentru Android dar, pe langa asta, dezvolta si aplicatii pentru iOS, site-uri mobile si implementeaza diverse campanii de SMS Marketing.

mReady este o companie speciala, asta pentru ca se implica activ in dezvoltarea tinerilor pasionati de aplicatii mobile. Pe langa intershipurile oferite, care iti dau ocazia ca la finalul lor sa fii angajat, mReady mai organizeaza si traininguri interactive pentru studenti. In cadrul discutiei avute cu Andrei Costescu , mi-a povestit de un curs sustinut de ei, in care invatau studentii sa creeze aplicatii de Realitate Augmentata (AR), rezultatul (pentru ca studentii au avut si o tema de lucru) a fost peste asteptari, studentii s-au intrecut in ingeniozitate si au adus la “viata” diverse vietati, personaje sau lucruri. Cursurile sunt sustinute gratuit in cadrul Universitatii “Politehnica” din Bucuresti.

Compania planuieste sa realizeze o platforma de generare de aplicatii dedicata pub-urilor si restaurantelor cunoscute din Romania.

O aplicatie ce are deja peste 5 mii de descarcari , este “La multi ani !”, aplicatie ce te ajuta sa-ti amintesti de zilele de nastere si onomasticile prietenilor tai.  Aplicatia a castigat premiul pentru „Top Rated Smartphone App” la concursul „Orice se poate” organizat de Vodafone Romania.

 

Dupa cum am spus, trebuie sa promovam valorile noastre si sa ne mandrim cu astfel de tineri pasionati ce isi doresc sa ajunga departe.

Vrei sa afli mai multe despre mReady ? Urmareste-i pe Facebook, Twitter sau Blog.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.