fbpx

Vă prezint primele device-uri Allview cu Windows 10

Vă prezint primele device-uri Allview cu Windows 10

23 iul. 2015 Lansari

A venit momentul să vă prezint surprizele de la Allview:

Primele_device-uri_Allview_cu_Windows10__20150723

1. Super tablete cu Windows

2. Super tablete cu Windows ce vor primi update la Windows 10 în mod gratuit

3. Super tablete ce vor folosi cel mai nou browser de la Windows – Microsoft Edge

4. Printre tablete se numără și un device 2in1 – laptop și tabletă

5. Dacă faci precomandă la una din noile tablete vei primi și un super cadou – un smartphone gratuit!

Ofertele sunt valabile în perioada 23-30 iulie 2015.

Aici puteți vedea specificațiile fiecărei tablete. Eu deja am pus ochii pe WI10N PRO că tot voiam un device 2in1.

img-9-2

Allview, brandul autohton de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţa din Europa de peste 10 ani şi Microsoft prezintă primele 4 tablete cu Windows 10 ȋn premieră pe piaţa din Romȃnia, disponibile cu pre-comanda ȋn shop-ul online Allview, cu livrare ȋncepȃnd din data de 30 iulie.

Campania anunţată de Allview şi Microsoft ȋntareste parteneriatul pe care cele două companii l-au anunţat prima oară ȋn iunie 2014. Astazi Allview ne informează despre posibilitatea de a achiziţiona primele device-uri din Romania care beneficiază de Windows 10 la o promotie avantajoasă. prin intermediul căreia consumatorii primesc gratuit un smartphone marca Allview, Impera m, ȋn perioada 23 – 30 iulie 2015.

img-7-1

“Am plăcerea de a vă anunţa astăzi o premiera ȋn Romȃnia, disponibilitatea primelor tablete Allview cu Windows 10. Ȋmpreună cu partenerii de la Microsoft oferim o experienţă completa care va ȋncurajă utilizatorii să descopere noi funcţionalităţi şi aplicaţii menite să ofere experienţe extraordinare. Se remarcă butonul de start care acum revine, browser-ul Microsoft Edge, care ȋţi permite să iei notiţe direct ȋn pagina web, Snap şi Virtual Desktop, care sporesc eficienţa ȋn organizare şi multe altele.” a declarat directorul general Allview, Lucian Peticilă.

„Allview este unul dintre cei mai activi și dinamici parteneri producători de device-uri cu Windows din piața din România. Succesul și calitatea acestor dispozitive au demonstrat faptul că un partener local se poate impune pe o piață competitivă cu tablete și laptop-uri 2-in-1 cu Windows, de aceea suntem foarte mândri că astăzi Allview anunță primele sale device-uri cu noul sistem de operare Windows 10, un Windows familiar dar mai bun, cu o experiență personalizată și naturală ce funcționează la fel pe orice dispozitiv permițând oricui să-și îndeplinească activitățile”, declară Tudor Galoș, Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania.

img-9-3

Primele tabletele din Romȃnia cu Windows 10 sunt următoarele:

  • Wi10N PRO la preţul de 1.099 Lei, device-ul 2 ȋn 1 care reprezintă ȋmbinarea perfectă ȋntre utilitate şi performanţe, ce se remarcă şi prin memoriile generoase de 2 GB RAM și 32 GB Flash.
  • Impera i10G la preţul de 1.199 Lei, device-ul ce se distinge prin display-ul de 9,7” cu rezoluţie de 2048×1536 px şi prin memoriile de 2 GB RAM cu 32 GB Flash.
  • Wi8G la preţul de 649 Lei, device-ul echipat cu un procesor Intel®Atom™, display IPS de 8” şi conectivitate 3G, cea mai mobilă tabletă ce susţine productivitatea din gama Allview.
  • Impera I8 la preţul de 849 Lei, device-ul cu un procesor Intel®Atom™ care aduce utilizatorilor o grafică bogată, culori vii şi imagini foarte clare.

Toți utilizatorii de device-uri eligibile Allview, ce rulează Windows 8.1, vor fi înștiințati în mod automat despre posibilitatea de a efectua update gratuit la Windows 10 începând cu data de 29 iulie 2015.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.