fbpx

Vând Fitbit Flex – Activity and Sleep

Vând Fitbit Flex – Activity and Sleep

7 iun. 2015 De vanzare

Pachetul sigilat conține:

2 brățări Fitbit Flex negre – una mărime mare și una mai mică
încărcător USB
– ambalaj cu stand elegant
adaptor wireless dongle

Preț: 300 lei

În magazine costă 450lei.

FitBit-Flex

Device-ul este waterproof (îl poți purta sub apă). Este compatibil cu iOS, Android, Windows și Mac.

Pe parcursul zilei înregistrează pașii, distanța și caloriile arse. Noaptea urmărește calitatea somnului, iar dimineața te trezește într-un mod plăcut și silențios.

Este un device perfect pentru persoanele active, sau pentru persoanele ce își doresc să slăbească sau să-și schimbe calitatea vieții.
Brățara îți permite să îți setezi obiectivele, iar Led-urile îți arată cum progresezi. Fiecare Led reprezintă 20% din obiectivul tau.

maxresdefault

Flex nu “doarme” niciodată, chiar dacă tu o faci.  Continuă să porți brațara toată noaptea și aceasta îți va măsura calitatea somnului. Înregistrează cât de mult ai dormit și de cate ori te-ai trezit.
De asemenea, Flex are o alarmă silențioasă, ce vibrează pentru a te trezi la ora dorită, fără să îți deranjeze partenerul.

Brățara este confortabilă la încheietura mâinii, așa că o poți purta toată ziua și toată noaptea.
simple.b-dis-jpg.h412acd3c8d5a854148c37f072a2bcaaa
Flex sincronizează în mod automat datele cu PC-ul și multe alte dispozitive Android sau iOS. Își permite să ai acces în timp real la rezultatele tale. Flex vine și cu instrumente online gratuite și aplicații ce îți permit să îți setezi obiective și să urmărești progesele cu ajutorul unor grafice și tabele.
Înregistrează alimentația, programul de antrenament și multe altele, fiind un benefiu pentru sănătatea ta. Știind cât de aproape ești de obiectivele propuse, îți da motivație pentru a le atinge și pentru a le depăși.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.