fbpx

Vezi filmul „Dezastrul din San Andreas” în 4DX

Vezi filmul „Dezastrul din San Andreas” în 4DX

30 mai 2015 Altele, Filme

V-am vorbit deja despre experiența 4DX din Cinema City Mega Mall, acum vă invit la un nou film interesant proiectat în sala 4DX – “Dezastrul din San Andreas”

Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfec t sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

IMG_5446

Prăbușirea unui elicopter, rafale de ploaie în timpul unui tsunami și mișcări similare unui cutremur, acestea sunt cele mai tari senzații pe care spectatorii le vor experimenta în sala 4DX a Cinema City Mega Mall în timpul blockbusterului “Dezastrul din San Andreas”.

În total, nu mai puțin de 1.416 efecte speciale pentru o vizionare adecvată într-o sală dotată cu tehnologia  4DX au fost adăugate acestui film.

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături.

san-andreas-movie-2015-poster-wallpaper-dwayne-johnson-the-rock

Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Și nu există nici un indiciu pentru dezastrul care urmează.

În scurt timp, clădirile se prăbușesc și zgârie-norii se transformă în așchii. Din primul moment în care clădirile se mișcă și se balansează, vibrații masive îi vor aduce instantaneu pe spectatori în mijlocul cutremurului devastator din film. Pe măsură ce clădirile se prăbușesc și o femeie întinde mâna disperată după o frânghie, pentru a supraviețui, ceața și mirosul de cauciuc ars vor amplifica sentimentul de disperare. Cu efecte speciale multiple, precum vibrații, ceață și mirosuri (praf de pușcă, cauciuc ars, miros de ocean), audiența va simți din plin tot ce se întâmplă pe ecran.

În plus, există efecte speciale de rafale de ploaie, care vor fi declanșate în timpului secvenței de tsunami. Însă cea mai spectaculoasă secvență este cea în care pilotul elicopterului încearcă să salveze oamenii: cu vântul  bătând din plin în față, cu scaunele care vibrează și se mișcă, audiența va avea senzația ca plutește odată cu elicopterul. Iar când pilotul încearcă să o salveze pe fosta sa soție, iar o clădire se prăbușește chiar langă ei, elicopterul se va roti în aer, iar scaunele din sală vor avea aceeași mișcare.

Chiar când credeați că tot ce e mai rău a trecut, cutremurul declanșează un tsunami. Scaunele mobile sunt perfect adaptate pentru a descrie mișcarea valului uriaș care lovește țărmul. Este greu de crezut că te afli într-o sală de cinema, pentru că stropii de apă care îți curg pe față sunt foarte reali.

IMG_5414

4DX este considerată la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri.

Blockbusterele ce urmează a fi difuzate în sala 4DX sunt: Poltergeist și Jurassic World.

Prețuri:

Preţurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.