fbpx

VitalFields – aplicație de management agricol

VitalFields – aplicație de management agricol

9 mart. 2017 Altele

Cine spune că nu se mai face agricultură în țara? Nu doar că se face agricultură, dar chiar se transformă în agricultură digitală.

VitalFields, una dintre cele mai populare platforme de management agricol din Europa, este acum disponibilă și în România sub forma de software cloud accesibil pe bază de abonament anual. Mai mult, utilizatorii beneficiază în mod gratuit și de aplicația mobilă de administrare a terenurilor, inclusă în abonament.

VitalFields_software

 

Software-ul VitalFields oferă o soluție intuitivă de planificare, administrare, analiză și raportare a situației lucrărilor agricole, inclusiv funcții de urmărire a pesticidelor și fertilizanților utilizați în funcție de tipul de cultură, totul fără a avea nevoie de un hardware specializat. De asemenea, VitalFields oferă fermierilor posibilitatea de a crea rapoartele necesare pentru depunerea cererilor unice de plată la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Tarifele încadrându-se între 0,3 și 0,9 euro pe hectar pe an. În afara fermierilor care administrează mai puțin de 40 de hectare și care pot utiliza software-ul VitalFields complet gratuit, agricultorii care au între 41 și 500 de hectare vor plăti numai 0,9 euro pe hectar pe an, în timp ce orice altă suprafață peste 500 de hectare va fi taxată cu 0,3 euro pe hectar pe an.

VitalFields_ilustratie

VitalFields este o platformă de tip cloud care oferă toate datele necesare fermierilor pentru ca aceștia să poată maximiza randamentul terenurilor agricole. Lansată oficial în anul 2011, prin soluția VitalFields se administrează în prezent peste 500.000 de hectare în 7 țări, respectiv Austria, Estonia, Germania, Polonia, România, Elveția și Ucraina.

Pentru mai multe informații vizitați www.vitalfields.com.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.