fbpx

Vodafone lansează 4GTV+ – Serviciul de streaming video și de muzică

Vodafone lansează 4GTV+ – Serviciul de streaming video și de muzică

30 sept. 2016 Altele

Vodafone România lansează serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ și un nou parteneriat pentru piața din România cu Netflix.. 4GTV+ oferă acces la o serie largă de canale TV, care acoperă toate tipurile de conținut, de la știri la divertisment, atât local, cât și internațional. Serviciul include și 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga, precum și producții de succes oferite de parteneri precum Disney Channel, Disney Junior și Disney Channel On Demand. De asemenea, Vodafone România anunță un parteneriat cu Netflix care include o ofertă exclusivă pentru clienții Vodafone sub sloganul „Viitorul televiziunii este aici”.

2

Serviciul este disponibil pe smartphone-uri și tablete pentru toți clienții Vodafone România descărcând aplicația 4GTV+ din App Store și Google Play. Abonații Vodafone pot beneficia de conținutul integral oferit de serviciu, care include un bonus exclusiv de trei luni de Netflix, pentru abonamente începând de la Red 19.

Utilizatorii 4GTV+ pot să urmărească emisiuni difuzate live de canalele TV, dar și să pună pauză și să le urmărească mai târziu de la momentul la care le-au întrerupt, precum și să deruleze de la început, cu ajutorul funcției „Repornire și derulare înapoi”. De asemenea, folosind funcția „Catch-up”, utilizatorii pot viziona emisiuni pe care nu le-au putut urmări live, opțiune valabilă timp de 72 de ore de la momentul difuzării lor. În plus, clienții beneficiază de experiența multi-ecran, care le permite să transfere conținutul disponibil prin 4GTV+ către ecranul TV și, în paralel, să își folosească telefonul pentru apeluri sau orice alte acțiuni fără a întrerupe vizionarea. Utilizatorii mai beneficiază și de continuitatea sesiunii de vizionare, opțiune prin care pot întrerupe vizionarea și apoi relua oricând exact de la momentul întreruperii.

1

Netflix oferă un nou mod de a urmări TV, iar utilizatorii săi se pot bucura de filme și seriale TV oricând, oricum și oriunde doresc, având acces instantaneu și facil pe orice terminal conectat la internet. Filme de Hollywood, emisiuni TV de top, documentare, filme independente, stand-up comedy și o gamă vastă de producții pentru copii pot fi urmărite instantaneu pe Netflix.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.