fbpx

Vodafone lansează Ready Business Score

Vodafone lansează Ready Business Score

25 oct. 2016 Altele

Vodafone România lansează Ready Business Score, un instrument inovator prin care companiile pot să-și evalueze eficiența afacerilor în comparație cu competitorii, precum și gradul de adaptare la noile tendințe tehnologice. Companiile pot completa chestionarul online accesibil la ready.vodafone.ro, pentru a obține o analiză personalizată a afacerii, bazată pe nevoile sale pentru a-și crește eficiența. Această analiză personalizată este însoțită de un raport detaliat ce conține recomandări de soluții din trei arii importante pentru orice afacere: agilitate operațională, conectarea angajaților și interacțiunea cu clienții.

captura raport Ready Business

De asemenea, prin intermediul ready.vodafone.ro, companiile au la dispoziție Ready Business Score la nivel național, platforma urmând să fie completată cu studii de caz și informații despre tendințele din diverse industrii, precum și Ready Business Score la nivel de industrie.

Ready Business Score este cea mai nouă componentă a platformei de comunicare Ready Business, lansate de Vodafone România în 2014. Noul instrument pentru companii este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfășoară în mediile TV, radio, online, OOH și print. Campania este construită cu ajutorul unor testimoniale realizate cu clienți ai Vodafone România care au implementat diverse soluții de telecomunicații ce le-au permis să fie în pas cu mediul de business dinamic în care activează.

Oferta Vodafone România de servicii dedicate companiilor se adresează atât firmelor mici și mijlocii, cât și corporațiilor, și include soluții individuale de voce mobilă, voce fixă și internet, precum și soluții integrate şi servicii Machine to Machine. Recent, Vodafone a lansat și programul „Rezolvi din prima”, care pune la dispoziţia clienților un consultant dedicat care poate fi contactat direct pentru orice fel de solicitare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.