fbpx

VOLT – o aplicație ce face transferul de bani extrem de simplu și rapid

VOLT – o aplicație ce face transferul de bani extrem de simplu și rapid

19 iun. 2020 Aplicatii

Acum 10 ani alergam prin tot Bucureștiul să găsesc o bancă anume unde să depun o sumă de bani într-un cont pentru a participa la un eveniment, acum 5 ani încă ofeream IBAN-ul, pe care îl știam pe dinafară, pentru a primi bani în cont. Acum există o mulțime de soluții digitale pentru a transfera rapid banii.

Nici nu trebuie să mai știi datele contului destinatarului.

O aplicație prin care poți transfera rapid banii este Volt, aplicația lansată în parteneriat cu Visa, Mastercard și Libra Internet Bank. Volt permite transferul de bani instant de pe un card pe altul, chiar și între bănci diferite, la orice oră din zi și din noapte – ceea ce nu se întâmplă cu alte aplicații. În funcție de bancă, transferul poate dura și o zi întreagă, asta chiar și la Revolut, dar la Volt totul e instant.

Volt este extrem de ușor de utilizat, aplicația este și pe Android și pe iOS și poți adăuga orice card, de la orice bancă, VISA sau Mastercard, chiar și carduri virtuale de la Revolut. Iar pentru a transfera banii este ok și dacă știi doar numărul de telefon al destinatarului banilor care nu trebuie neapărat să aibă instalată aplicația Volt. E la fel de ușor ca și cum ai trimite un SMS.

De fapt, puteți vedea Volt ca o aplicație de chat, doar că în loc să trimiti gif-uri și emoticoane, trimiți bani.

De aici poți descărca aplicația – https://bit.ly/IncearcaVolt

Poți adăuga ușor un card în aplicație, chiar și mai multe dacă ai.

Pentru a transfera bani trebuie doar să selectezi Transfer, alegi persoana căreia vrei să-i trimiți banii, scrii suma și apeși Trimite.

Poți transfera bani către alte persoane, dar și între conturile tale. Totul instant și cu 0% comision.

Poți cere bani de la un alt utilizator Volt, dar zic eu că e mai frumos să-l suni înainte 😀 nu să ceri direct din aplicație.

Ce mi se pare foarte tare este existența grupurilor de unde poți cere bani de la toți membrii grupului pentru un cadou, pentru o petrecere, pentru a plăti mâncarea comandată etc.

De exemplu: Ai de organizat un party și toți prietenii strâng bani pentru a cumpăra toate cele necesare, dar de cumpărături se ocupă doar o persoană care are timp de asta. Acea persoană poate face un grup în Volt, iar ducă ce calculează de câți bani e nevoie, poate cere bani de la toate persoanele din grup și îi o să-i primească în 2 secunde. Există și un chat unde cei din grup pot discuta despre ce să cumpere și dacă e nevoie să cumpere și dulciuri – da, e nevoie.

Cum poți invita prieteni în Volt? Și asta e super simplu! Le poți trimite un link special prin Whatssapp, SMS, Facebook Messenger, Skype etc. chiar din aplicație.

Transferurile au comision 0% la Volt, iar în primele 30 de zile de la instalare, poți face 10 transferuri în valoare totală de maxim 4000 de lei.

Apoi, în planul Basic poți face un transfer pe lună, gratis. Pentru a putea accesa un plan superior – Plus sau Premium (valabil pentru o perioadă de 1 an), utilizatorul trebuie să își invite în aplicație 2, respectiv 5 prieteni. Sau să plătească o sumă lunară, dar sigur aveți măcar 2 prieteni pe care îi poți invita, nu?

Cât costa Volt?

Transferurile sunt necomisionate în Volt.

Planul Basic: 1 transfer gratuit/lună, pentru mai multe transferuri utilizatorul trebuie să invite prieteni în aplicație

Planul Plus: 5 transferuri gratuite/lună timp de 1 an dacă invită 2 prieteni

Planul Premium: transferuri nelimitate timp de 1 an dacă invită 5 prieteni

Dacă aveți nevoie de transfer instant de bani, dacă nu vreți să blocați coada la supermarket că ați uitat banii acasă și trebuie să sunați pe cineva să vă trimită bani, dacă vreți să vă cumpărați imediat jocul de PlayStation preferat, dacă nu vreți să pierdeți biletele la concertul preferat pentru că banii primiți de la prieteni, ca să vă luați locurile unul lângă altul, se transferă într-o zi, instalați Volt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.