fbpx

Tableta Vonino Magnet M1 chiar este ca un magnet

Tableta Vonino Magnet M1 chiar este ca un magnet

2 iun. 2017 Tablete

Tablete au tot scăzut în vânzări, dar există și tablete de care cu greu te dezlipești. Una dintre aceste tablete este Vonino Magnet M1 4G-LTE cu un display IPS de 10.1 inci.

Eu am testat o săptămână tableta Vonino Magnet M1 și s-a lipit de mâinile mele precum un magnet. A fost cu mine peste tot, cu barca pe mare, în parc, în grădină când mă relaxam și scriam review-uri, la conferințe pentru a nota subiectele interesante, prin ploaie ca să nu ratez tot ce se discută pe internet, cu barca pe lac am folosit tableta să fac poze, în mașină să modific o prezentare, la masă să mă uit la serialul preferat, când admiram apusul am făcut un timelaps, la plimbare cu trotineta și în multe alte situații. Foarte utilă a fost husa cu tastatură ce a transformat tableta într-un laptop, cu ajutorul ei trecerea de la joacă la muncă se poate face imediat.

IMG_3917

Capacul de pe spate este negru mat și are o finisare semicauciucată ce îl face mai rezistent la zgârieturi fine. Puteți cumpăra separat o husă de protecție cu spate transparent sau husa ce dispune și de o tastatură bluetooth. Husa se conectează rapid prin bluetooth la tabletă și o transformă într-un laptop cu Android 7 Nougat. Este ușor de folosit, reacționează rapid la input și este plăcut de folosit, nu se simte diferit față de tastatura unui laptop. Touchpad-ul lipsește, dar puteți folosi oricând interfața touch a tabletei. Singura problemă e lipsa limbii române pentru tastatură, dar se pot instala alte software-uri pentru a folosi diacritice. Suprafața husei este din piele ecologică normală și întoarsă, iar zona tastelor este prinsă cu magnet de husă, se poate detașa rapid.

IMG_3919

Porturile tabletei sunt ascunse în partea din spate a tabletei sub un capac special ce se deschide cam greu. Acolo veți găsi portul Mini-SIM 4G și portul pentru cardul de memorie micro-SD. Iar în partea de jos a tabletei este portul micro-USB de încărcare și transfer de date și portul jack pentru căștile audio.

IMG_3937

Ecranul de 10.1 inci este IPS cu o rezoluție de 1280×720 pixeli. Ecranele IPS sunt cele mai apreciate pentru tablete pentru că oferă culori aprinse, contrast bun și unghiuri de vizualizare foarte mari. Te poți uita la filme, seriale, videoclipuri, poți edita cu ușurință documente pentru că ecranul este destul de mare și poți arăta prietenilor pozele din vacanță la o rezoluție foarte bună.

IMG_3920

Vonino Magnet M1 dispunde de un procesor Quad Core cu arhitectură pe 64 de biți, 2GB memorie RAM tip LPDDR3, 16GB memorie de stocare internă și slot pentru card de memorie micro-SD. Cât am folosit eu tableta, la o utilizare normală, totul s-a mișcat foarte bine, nu am avut probleme, iar tableta nu s-a supraîncălzit.

Ciudat este că tableta folosește o cartelă SIM normală (mini) pentru conexiunea la internet, nu o cartelă micro-SIM sau nano-SIM. Aplicații precum Skype, WhatsApp, Facebook, Tinder, Viber, Instagram, Gmail, Youtube or să fie mereu disponibile dacă folosiți o cartelă 4G.

Aici puteți vedea oferta specială de la Orange pentru tableta Vonino Magnet M1 – https://www.vonino.ro/best-deal-orange

IMG_3922

Deși nu vă recomand să faceți poze cu o tabletă, v-am zis că o să vă fie greu să lăsați Vonino Magnet M1 din mână, așa că puteți folosi camera principală cu stabilizare de imagine de 5 megapixeli sau camera secundară de 2 megapixeli pentru a imortaliza toate momentele importante din viața ta.

IMG_3686

Bateria este destul de mare, are 6500mAh și rezistă o zi întreagă fără probleme, un motiv în plus să o iei peste tot cu tine.

IMG_3664

Sper că v-am convins că Vonino Magnet M1 este o tabletă pe care nu se va strânge praful, chiar o veți folosi zilnic, mai ales dacă achiziționați și husa bluetooth cu tastatură.

Tableta Vonino Magnet M1 este în promoția „Orange Beast Deal” și se poate achiziționa la un preț standard de 149 euro (TVA inclus) sau cu avans 0 și rată lunară de 6 euro la abonamentul Orange Net 9 în magazinele Orange și pe www.orange.ro

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.